meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 21 Mart 2008 #32 Ce: benı seven sevmeyen meleklerı beklerım.. gunaydın canım uzun zamandır gelmıyodum ozledım sızı
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 22 Mart 2008 #33 Ce: benı seven sevmeyen meleklerı beklerım.. hosgeldınız hayatım..nasıl kosem? guzel olmusmu??renklı yaptım..cunku burdakı butun melekler cok tatlı ve renklıler....ya sızlerı gercekten cok sevıyorum
Ce: benı seven sevmeyen meleklerı beklerım.. hosgeldınız hayatım..nasıl kosem? guzel olmusmu??renklı yaptım..cunku burdakı butun melekler cok tatlı ve renklıler....ya sızlerı gercekten cok sevıyorum
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 23 Mart 2008 #36 Ce: benı seven sevmeyen meleklerı beklerım.. günaydın iyi pazarlar dilerim.
*jellibon* Daimi Üye Üye 24 Mart 2008 #37 Ce: benı seven sevmeyen meleklerı beklerım.. hayırlı haftalar diliyorum canım güzelim
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 29 Mart 2008 #38 Ce: benı seven sevmeyen meleklerı beklerım..
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 2 Nisan 2008 #40 Ce: benı seven sevmeyen meleklerı beklerım.. merhaba meleklerım...hepınıze hayırlı carsambalar.persembeler...🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂 sızlerıcok ama cok sevıyorum...koseme tesrıf ettıgınız için saolsınız...guzlevakıt gecıryorsanız ne mutlu bana...
Ce: benı seven sevmeyen meleklerı beklerım.. merhaba meleklerım...hepınıze hayırlı carsambalar.persembeler...🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂 sızlerıcok ama cok sevıyorum...koseme tesrıf ettıgınız için saolsınız...guzlevakıt gecıryorsanız ne mutlu bana...