canım nasıl başlıyayım gerss yağımı mısır yağımı ayçiçek yağımı yoksa zytinmi? :minik: canımsın sen benim çok güçlüsün sen kaldırabilirsin. birtanesin. hayatı öğrenmek güzel birşey en azından nasıl geçireceğin hakkında bilgi veriyor. sen meleklerin en güzeli. en nazlısı. replere gelince merak etme banada vermiyolar olsun canları saolsun. ben sana rep veremiyorum neden bilmiyorum ama... neyse sen topla kendini. allah seni sevenlerine ve ailene bağışlasın canım
repe gelince gelen giden bn sana veremiyom diyor ya bana verdikten sonra 20 kisiye vermeniz lazim ya niye cimrilik yapiyorsunuz önünüze gelene verin herkesin buna ihtiyaci var ve bu iyi bir motivasyon oluyor melekler icin,,yinede cok sagol canim minigim,,,sevgiler
canım istediğin rep olsun 🙂 her şerde bir hayır vardır hastalık kötü ama sana bazı şeyler öğretmiş birde bu yönden düşün canım 🙂 yalnızda değilsin burda birsürü arkadaşın var güzel melek sıkma canını 🙂
kiz minikmelegim bana veren yokkki sana versinler sanki bana vermisler sen kalmissin ama bana veren bi zahmet minikmelege versin ona kimse vermiyormus ama ilk önce bana