ozlemine Yeni Üye Üye 25 Temmuz 2009 #1 benim acemi köşem ben de becerebilirsem köşe açmayı artık bakalım:a037:
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 25 Temmuz 2009 #4 Kösen hayirli ugurlu olsun abla 🙂🙂🙂 Bol bol ziyaretcin, bol sohbetin olur insallah 🙂🙂
ozlemine Yeni Üye Üye 25 Temmuz 2009 #6 aşk dolu sözleri bir zamanlar bende yazar çizerdim evlenince heyecan kalmayınca insan unutuyor o olmazsa olmaz kelimeyi bazen ey aşk nelere kadirsin ama burda hatırlıyorum herkese kocaman bir aşk yaşamalarını dilerim
aşk dolu sözleri bir zamanlar bende yazar çizerdim evlenince heyecan kalmayınca insan unutuyor o olmazsa olmaz kelimeyi bazen ey aşk nelere kadirsin ama burda hatırlıyorum herkese kocaman bir aşk yaşamalarını dilerim
HaYaL Daimi Üye Üye 25 Temmuz 2009 #8 Canım köşen hayırlı olsun.Köşende güzel ve seviyeli sohbetler dilerim...
ozlemine Yeni Üye Üye 25 Temmuz 2009 #9 hoşgeldiniz melekler katıldığınız için teşekür ederim ha birde resim yüklemeyi birara tarif ederseniz çok memnun olcam
hoşgeldiniz melekler katıldığınız için teşekür ederim ha birde resim yüklemeyi birara tarif ederseniz çok memnun olcam
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 25 Temmuz 2009 #10 abla sen hangisinden bahsediyorsun?? 🙂 resim yükleme diyorsunda, koymussunya resim sayfaya? 😕 tam olarak ne istedigini acarsan sevinirim abla🙂
abla sen hangisinden bahsediyorsun?? 🙂 resim yükleme diyorsunda, koymussunya resim sayfaya? 😕 tam olarak ne istedigini acarsan sevinirim abla🙂