ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 11 Eylül 2008 #72 Cevap: benim başım kelmi buda angel köşesi 🙂 iyi geceler canım🙂
Bonita Yeni Üye Üye 11 Eylül 2008 #73 Cevap: benim başım kelmi buda angel köşesi 🙂 amanın ben bir köşem vardı degilmi 😀hiç unutmuşum yahu😀 gelen herkese çok teşşekürler🙂
Cevap: benim başım kelmi buda angel köşesi 🙂 amanın ben bir köşem vardı degilmi 😀hiç unutmuşum yahu😀 gelen herkese çok teşşekürler🙂
ARZUHAL Yeni Üye Üye 13 Eylül 2008 #77 Cevap: benim başım kelmi buda angel köşesi 🙂 Merhaba melegim...Hersey yasanasi ve diledigince olsun.🙂
Cevap: benim başım kelmi buda angel köşesi 🙂 Merhaba melegim...Hersey yasanasi ve diledigince olsun.🙂
*jellibon* Daimi Üye Üye 16 Eylül 2008 #78 Cevap: benim başım kelmi buda angel köşesi 🙂 hayırlı ramazanlarrrrrr dileriiimmm
Bonita Yeni Üye Üye 17 Eylül 2008 #80 Cevap: benim başım kelmi buda angel köşesi 🙂 zuzu65' Alıntı: . . Genişletmek için tıkla ... ablacım çok duygulandım ya beni çok mutlu ettin bogazıma sanki birşeyler düyümlendi resmen çok ama çok sagol ablacım benim
Cevap: benim başım kelmi buda angel köşesi 🙂 zuzu65' Alıntı: . . Genişletmek için tıkla ... ablacım çok duygulandım ya beni çok mutlu ettin bogazıma sanki birşeyler düyümlendi resmen çok ama çok sagol ablacım benim