MEÇHUL Daimi Üye Üye 24 Şubat 2009 #52 Cevap: Benim Dünyam.... canım benim dünyan hayırlı olsun çok güzel olmuşşş
GuL_CiCeGi Yeni Üye Üye 24 Şubat 2009 #53 Cevap: Benim Dünyam.... mechulum canım benim ziyaretin daha önce beklıyordum olsun ama gec oldu temiz oldu cok tsk ederim canım benim artık sık sık beklerim 😛
Cevap: Benim Dünyam.... mechulum canım benim ziyaretin daha önce beklıyordum olsun ama gec oldu temiz oldu cok tsk ederim canım benim artık sık sık beklerim 😛
ZiLaN Yeni Üye Üye 25 Şubat 2009 #54 Cevap: Benim Dünyam.... ilk önce beni aydınlattığın için teşekkürlerimi sunmakla beraber çok mutlu olduğumuda ifade etmek isterim aman tanrım nasıl bir cümle kurdum ki öyle:laugh: neyse beni anlamışsındır sen,köşen bol ziyaretçilerle dolsun,iyi günler..
Cevap: Benim Dünyam.... ilk önce beni aydınlattığın için teşekkürlerimi sunmakla beraber çok mutlu olduğumuda ifade etmek isterim aman tanrım nasıl bir cümle kurdum ki öyle:laugh: neyse beni anlamışsındır sen,köşen bol ziyaretçilerle dolsun,iyi günler..
GuL_CiCeGi Yeni Üye Üye 25 Şubat 2009 #55 Cevap: Benim Dünyam.... sagol zilanım.... ne demek gercekten harıka bir cümle
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 26 Şubat 2009 #57 Cevap: Benim Dünyam.... senin için yaptım umarım begenirsinn
GuL_CiCeGi Yeni Üye Üye 26 Şubat 2009 #60 Cevap: Benim Dünyam.... elmalı kurabiye' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... canım ekledıgın resim malesef yok bitanem. tekrar ekleye bilirmisin?
Cevap: Benim Dünyam.... elmalı kurabiye' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... canım ekledıgın resim malesef yok bitanem. tekrar ekleye bilirmisin?