RoCCo Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2008 #202 Cevap: Benim köşem.... Monera_Angel' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... cadı seni 😀
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 30 Temmuz 2008 #203 Cevap: Benim köşem.... oyyyy bidenem benüüüüüm Son düzenleme: 30 Temmuz 2008
M Monera Forum Okuru 31 Temmuz 2008 #206 Cevap: Benim köşem.... Şeker Melek' Alıntı: cadı seni 😀 Genişletmek için tıkla ... Ama napim arıyom arıyom yokk senden şekeri yok işteeee 😀 Moderatör tarafında düzenlendi: 31 Temmuz 2008
Cevap: Benim köşem.... Şeker Melek' Alıntı: cadı seni 😀 Genişletmek için tıkla ... Ama napim arıyom arıyom yokk senden şekeri yok işteeee 😀
M Monera Forum Okuru 31 Temmuz 2008 #208 Cevap: Benim köşem.... Senden daha şekeri varmış biliyo musun? Biraz uğraşırsam senden daha şekerini bulurum :seker: ııı olmadı galiba tekrar deniycem.. tamam kabul karamel senden şeker olmayabilir ama bu kesinlikle öyleeee Heyyy sana diyorum..şeker şey senden çooook daha şekerini buldum sanırım yanıldım buda senden şeker değil..ama yooookkk ben kesin bulcam off off peki yaa buuu ısrarcıyımdır.. üffff olmadımııı Ama bu bebek senden çokkkk daha şeker :seker: eminim buna Genemi olmadıı hay Allah Ya sen bu kadar şeker olmak zorunda mısın? Canım AbLaaaaammm hiç bişey senden şeker değil..olamazdaaaaaaaaa😀:e112: :u020:
Cevap: Benim köşem.... Senden daha şekeri varmış biliyo musun? Biraz uğraşırsam senden daha şekerini bulurum :seker: ııı olmadı galiba tekrar deniycem.. tamam kabul karamel senden şeker olmayabilir ama bu kesinlikle öyleeee Heyyy sana diyorum..şeker şey senden çooook daha şekerini buldum sanırım yanıldım buda senden şeker değil..ama yooookkk ben kesin bulcam off off peki yaa buuu ısrarcıyımdır.. üffff olmadımııı Ama bu bebek senden çokkkk daha şeker :seker: eminim buna Genemi olmadıı hay Allah Ya sen bu kadar şeker olmak zorunda mısın? Canım AbLaaaaammm hiç bişey senden şeker değil..olamazdaaaaaaaaa😀:e112: :u020:
E ^*^eLa^*^ Yeni Üye Üye 31 Temmuz 2008 #209 Cevap: Benim köşem.... selam canım köşene gelim bakim dedim bende sen bu kadar şekermisin gerçekten bu kadar sevildiğine göre şekersin demekki canım haytta hep sevilmen dileğiyle
Cevap: Benim köşem.... selam canım köşene gelim bakim dedim bende sen bu kadar şekermisin gerçekten bu kadar sevildiğine göre şekersin demekki canım haytta hep sevilmen dileğiyle
TaMaRa Yeni Üye Üye 31 Temmuz 2008 #210 Cevap: Benim köşem.... Kösen hayirli olsun misafir bol olsun ins 😛