*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2008 #103 Ce: benimde köşem olsun be... ayyy angel ne güzel pasta canım çok teşekkürler hemen yanına bi çay demliyim güzel gider ellerine sağlık canım
Ce: benimde köşem olsun be... ayyy angel ne güzel pasta canım çok teşekkürler hemen yanına bi çay demliyim güzel gider ellerine sağlık canım
PaSikA Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2008 #104 Ce: benimde köşem olsun be... çayı ben demledim bile zeynoş pastayı alıp angel ile gelin 🙂
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2008 #105 Ce: benimde köşem olsun be... ay tamam pasikacım sağol ellerin dert görmesin hemen ordayız geliyoruz canım arkadaşlarım vefalı arkadaşlarım benim biri pasta yapar biri çay demler yerim ben sizi ya😀
Ce: benimde köşem olsun be... ay tamam pasikacım sağol ellerin dert görmesin hemen ordayız geliyoruz canım arkadaşlarım vefalı arkadaşlarım benim biri pasta yapar biri çay demler yerim ben sizi ya😀
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2008 #106 Ce: benimde köşem olsun be... datlu yiyelim datlu konuşalım 😉 bu da benden 🙂
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2008 #107 Ce: benimde köşem olsun be... ayy canlarım benim hep ziyeret ediyonuz beni canım arkadaşlarım ay böğürtlen tatlı çok güzel ama tatlıyla kandıraöazsın ben senide yiycem
Ce: benimde köşem olsun be... ayy canlarım benim hep ziyeret ediyonuz beni canım arkadaşlarım ay böğürtlen tatlı çok güzel ama tatlıyla kandıraöazsın ben senide yiycem
M Monera Forum Okuru 9 Mayıs 2008 #110 Ce: benimde köşem olsun be... Sen istersinde ben gelmezmiyim Zeynoş sanada getirdim pastalar çikolatalı baklavs ile başlıyorum🙂aa pasikada çay demlemiş😀
Ce: benimde köşem olsun be... Sen istersinde ben gelmezmiyim Zeynoş sanada getirdim pastalar çikolatalı baklavs ile başlıyorum🙂aa pasikada çay demlemiş😀