mislinay Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2008 #113 Ce: benimde köşem olsun be... canım köşene bi uğrayayım bende dedim ziyaretçin bol olur inşallah güzel bir hafta sonu geçirirsin umarım canım...🙂
Ce: benimde köşem olsun be... canım köşene bi uğrayayım bende dedim ziyaretçin bol olur inşallah güzel bir hafta sonu geçirirsin umarım canım...🙂
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2008 #115 Ce: benimde köşem olsun be... köşeme uğrayan tüm arkadaşlarımıcanlarım benim ayrıca ANGEL cim senin getirdiklerine bakarken pat diye gidecem pc karşısında haberin olsun nefis şeyler valla sağol canım sağolun kızlar tekrar
Ce: benimde köşem olsun be... köşeme uğrayan tüm arkadaşlarımıcanlarım benim ayrıca ANGEL cim senin getirdiklerine bakarken pat diye gidecem pc karşısında haberin olsun nefis şeyler valla sağol canım sağolun kızlar tekrar
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2008 #116 Ce: benimde köşem olsun be... köşemden herkese iyi pazarlar dilerim🙂
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2008 #118 Cevap: benimde köşem olsun be... köşeme gelen herkese ithafen🙂