meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #21 Ce: benimde köşem olsun be... merhaba uzun zamandır gelmedım kosene sımdıde elım bos gelmeyeyım dedım
Ce: benimde köşem olsun be... merhaba uzun zamandır gelmedım kosene sımdıde elım bos gelmeyeyım dedım
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 11 Mart 2008 #22 Ce: benimde köşem olsun be... hepinize çok çok teşekkür ederim güzel meleklerim benim canlarım herzaman beklerim hepinizi kocaman öptüm.
Ce: benimde köşem olsun be... hepinize çok çok teşekkür ederim güzel meleklerim benim canlarım herzaman beklerim hepinizi kocaman öptüm.
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 12 Mart 2008 #24 Ce: benimde köşem olsun be... teşekkürler canım gelen herkes hoşgeldi her zaman beklerim.
TaMaRa Yeni Üye Üye 12 Mart 2008 #25 Ce: benimde köşem olsun be... kösen hayirli olsun ,misafirin cok olur diye ikram icin cikolatali cilek tabagimla geldim🙂
Ce: benimde köşem olsun be... kösen hayirli olsun ,misafirin cok olur diye ikram icin cikolatali cilek tabagimla geldim🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 12 Mart 2008 #26 Ce: benimde köşem olsun be... keyifli sohbetler canımm
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 12 Mart 2008 #27 Ce: benimde köşem olsun be... tamaracım çok mersi çikolatalr enfes görünüyor ve hoşgeldiniz çitosum sende canım.
Ce: benimde köşem olsun be... tamaracım çok mersi çikolatalr enfes görünüyor ve hoşgeldiniz çitosum sende canım.
hacerana Yeni Üye Üye 12 Mart 2008 #28 Ce: benimde köşem olsun be... canım senın neyın eksık nıye eksık kalasın
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 12 Mart 2008 #29 Ce: benimde köşem olsun be... öyle haceranacım baktım herkes köşe kapmış dedim benim neyim eksik bende açarım bu arada köşem geldiğin içide çok teşekkürler haceranacım herzaman beklerim öptüm.
Ce: benimde köşem olsun be... öyle haceranacım baktım herkes köşe kapmış dedim benim neyim eksik bende açarım bu arada köşem geldiğin içide çok teşekkürler haceranacım herzaman beklerim öptüm.