M Misafir Forum Okuru 18 Mart 2008 #41 Ce: benimde köşem olsun be... ben geldimmmmmmm hanı çay kahve bende ne bedavacıyım nere gıtsem elım boş gıdıyorum😀
Ce: benimde köşem olsun be... ben geldimmmmmmm hanı çay kahve bende ne bedavacıyım nere gıtsem elım boş gıdıyorum😀
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 19 Mart 2008 #43 Ce: benimde köşem olsun be... karamel' Alıntı: ben geldimmmmmmm hanı çay kahve bende ne bedavacıyım nere gıtsem elım boş gıdıyorum😀 Genişletmek için tıkla ... olurmu karamelcim köşeme gelecen bide ikramlığıda mı sen getiricen tabiki ben ikram ederim sana ne istersen.
Ce: benimde köşem olsun be... karamel' Alıntı: ben geldimmmmmmm hanı çay kahve bende ne bedavacıyım nere gıtsem elım boş gıdıyorum😀 Genişletmek için tıkla ... olurmu karamelcim köşeme gelecen bide ikramlığıda mı sen getiricen tabiki ben ikram ederim sana ne istersen.
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 19 Mart 2008 #44 Ce: benimde köşem olsun be... köşeme gelen herkese çok çok çok teşekkürler her zaman beklerim arkadaşlar.
Ce: benimde köşem olsun be... köşeme gelen herkese çok çok çok teşekkürler her zaman beklerim arkadaşlar.
bursem Yeni Üye Üye 19 Mart 2008 #45 Ce: benimde köşem olsun be... canım kandilin mübarek olsun allah kalbınden gecen tum guzellıklerı yasamayı nasıp etsın
Ce: benimde köşem olsun be... canım kandilin mübarek olsun allah kalbınden gecen tum guzellıklerı yasamayı nasıp etsın
HİDOŞ Aktif Üye Üye 19 Mart 2008 #48 Ce: benimde köşem olsun be... Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..
Ce: benimde köşem olsun be... Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..