*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 12 Nisan 2008 #82 Ce: benimde köşem olsun be... hoşgeldinhiz safalar getirdiniz canım arkadaşlarım hepinizi öpüyorum
esena Aktif Üye Üye 13 Nisan 2008 #84 Ce: benimde köşem olsun be... bacım güzel bacım çok özledim seni nerdein yaaaaaaaaaa seniz hiç tad almıyom gelince msneden titret beni olmamı
Ce: benimde köşem olsun be... bacım güzel bacım çok özledim seni nerdein yaaaaaaaaaa seniz hiç tad almıyom gelince msneden titret beni olmamı
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 26 Nisan 2008 #86 Ce: benimde köşem olsun be... tüm arkadaşlarıma keyifli hafta sonları dilerim ve ayrıca köşeme uğrayan herkese de sevgiler
Ce: benimde köşem olsun be... tüm arkadaşlarıma keyifli hafta sonları dilerim ve ayrıca köşeme uğrayan herkese de sevgiler
tuqqce Daimi Üye Üye 27 Nisan 2008 #87 Ce: benimde köşem olsun be... köşeciğin hayırlı olsun zeynom zaten sen eksik kalmazsınki😀ne ısmarlıyosun bana??
Ce: benimde köşem olsun be... köşeciğin hayırlı olsun zeynom zaten sen eksik kalmazsınki😀ne ısmarlıyosun bana??
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 28 Nisan 2008 #88 Ce: benimde köşem olsun be... tuqqce' Alıntı: köşeciğin hayırlı olsun zeynom zaten sen eksik kalmazsınki😀ne ısmarlıyosun bana?? Genişletmek için tıkla ... aaa tuğçe tabiki eksik olmam kı olurmu...ay canım sen neistersen ben sana hepsini ısmarlarım bidaha ki uğramana yaz ne istiyosan ikram edeyim sana canım😀
Ce: benimde köşem olsun be... tuqqce' Alıntı: köşeciğin hayırlı olsun zeynom zaten sen eksik kalmazsınki😀ne ısmarlıyosun bana?? Genişletmek için tıkla ... aaa tuğçe tabiki eksik olmam kı olurmu...ay canım sen neistersen ben sana hepsini ısmarlarım bidaha ki uğramana yaz ne istiyosan ikram edeyim sana canım😀
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 28 Nisan 2008 #89 Ce: benimde köşem olsun be... canlarım arkadaşlarım yaa ebni hep ziyaret edin çok güzel oluyor sizleride burada görmek canlarım benim:kis s:
Ce: benimde köşem olsun be... canlarım arkadaşlarım yaa ebni hep ziyaret edin çok güzel oluyor sizleride burada görmek canlarım benim:kis s: