M mavi_kelebek Forum Okuru 24 Şubat 2013 #11 aysefeyza' Alıntı: ş hoşbuldum ben kimim sen kimsin babamm pasta yapmayı nerden öğrendi Genişletmek için tıkla ... deliii
aysefeyza' Alıntı: ş hoşbuldum ben kimim sen kimsin babamm pasta yapmayı nerden öğrendi Genişletmek için tıkla ... deliii
Ayse.Feyza Aktif Üye Üye 24 Şubat 2013 #12 mavi_kelebek' Alıntı: deliii Genişletmek için tıkla ... bana deli dedi delim
M mavi_kelebek Forum Okuru 24 Şubat 2013 #13 bu gün pazar ya kımse yok dur hele baklım aytsem sne le ben doldurucaz sıteyı ( zaten sen tek basına yetersın ama neeeeysee)
bu gün pazar ya kımse yok dur hele baklım aytsem sne le ben doldurucaz sıteyı ( zaten sen tek basına yetersın ama neeeeysee)
M mavi_kelebek Forum Okuru 24 Şubat 2013 #17 froo cok cılgınsın aslında rıca etsem bu form gırdıgımızde ankaranın bagları calsa ıolmazmı ole bı durum yaaa lutfen surdan yetkılılere seslenıyorum benı duyuuuun ses verın bana
froo cok cılgınsın aslında rıca etsem bu form gırdıgımızde ankaranın bagları calsa ıolmazmı ole bı durum yaaa lutfen surdan yetkılılere seslenıyorum benı duyuuuun ses verın bana
M mavi_kelebek Forum Okuru 25 Şubat 2013 #18 smiley' Alıntı: mavim sen hangi huyunu sevmiyorsun 😀 Genişletmek için tıkla ... smı benımkı bı lafı cok uzatır onu sevmıyorum dır dır dır sankı o kadın ben erkek o konuda aklıma gelmıyo oldumu yazıcam
smiley' Alıntı: mavim sen hangi huyunu sevmiyorsun 😀 Genişletmek için tıkla ... smı benımkı bı lafı cok uzatır onu sevmıyorum dır dır dır sankı o kadın ben erkek o konuda aklıma gelmıyo oldumu yazıcam
M mavi_kelebek Forum Okuru 25 Şubat 2013 #20 aysefeyza' Alıntı: ankaranın bağlarıda büklüm büklüm yollarıııııııı Genişletmek için tıkla ... :kutlama1:
aysefeyza' Alıntı: ankaranın bağlarıda büklüm büklüm yollarıııııııı Genişletmek için tıkla ... :kutlama1: