İzmirella Yeni Üye Üye 26 Temmuz 2008 #1 beocuku tebrik edinn:) o artık bilgisayar muhendisi olacak :) canım benimm çokk tebrik ederimm... başarılarının devamını diliyorum... aferin benimm boncuk gözlüme..
canım benimm çokk tebrik ederimm... başarılarının devamını diliyorum... aferin benimm boncuk gözlüme..
UzakMavi Yeni Üye Üye 26 Temmuz 2008 #2 Cevap: beocuku tebrik edinn🙂 o artık bilgisayar muhendisi olacak 🙂 teşekürrrrr ederimmmmmm bitanemmmmmmmm ayy çok mutlu oldum 🙂 😀 saolll çokçokkkkkk iiki varsınızzz🙂 Son düzenleme: 26 Temmuz 2008
Cevap: beocuku tebrik edinn🙂 o artık bilgisayar muhendisi olacak 🙂 teşekürrrrr ederimmmmmm bitanemmmmmmmm ayy çok mutlu oldum 🙂 😀 saolll çokçokkkkkk iiki varsınızzz🙂
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 26 Temmuz 2008 #3 Cevap: beocuku tebrik edinn🙂 o artık bilgisayar muhendisi olacak 🙂 tebrikler canım başarılarının devamını dilerim herşey gönlünce olsun bebekim🙂
Cevap: beocuku tebrik edinn🙂 o artık bilgisayar muhendisi olacak 🙂 tebrikler canım başarılarının devamını dilerim herşey gönlünce olsun bebekim🙂
necla Yeni Üye Üye 26 Temmuz 2008 #4 Cevap: beocuku tebrik edinn🙂 o artık bilgisayar muhendisi olacak 🙂 beocuk tebrik ederim bitanem.omrun boyunca istedigin en guzel yerlere gelirsin insallah.rabbim hakkinda hayirlisini versin
Cevap: beocuku tebrik edinn🙂 o artık bilgisayar muhendisi olacak 🙂 beocuk tebrik ederim bitanem.omrun boyunca istedigin en guzel yerlere gelirsin insallah.rabbim hakkinda hayirlisini versin
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 26 Temmuz 2008 #5 Cevap: beocuku tebrik edinn🙂 o artık bilgisayar muhendisi olacak 🙂 beocuk tebrik ederim canım...
UzakMavi Yeni Üye Üye 26 Temmuz 2008 #6 Cevap: beocuku tebrik edinn🙂 o artık bilgisayar muhendisi olacak 🙂 saolun kızlar güzel dilekleriniz için bu bölümü hep istemişimdir çok mutluyum mutlulugumuda paylaştıgınız için size çokk ama kocaman teşekkürler hepinize sevgiler saygılarr 🙂
Cevap: beocuku tebrik edinn🙂 o artık bilgisayar muhendisi olacak 🙂 saolun kızlar güzel dilekleriniz için bu bölümü hep istemişimdir çok mutluyum mutlulugumuda paylaştıgınız için size çokk ama kocaman teşekkürler hepinize sevgiler saygılarr 🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 26 Temmuz 2008 #7 Cevap: beocuku tebrik edinn🙂 o artık bilgisayar muhendisi olacak 🙂 canım benim maviş beom hayırlı olsun inşallah mezuniyetinide kutlarız 🙂
Cevap: beocuku tebrik edinn🙂 o artık bilgisayar muhendisi olacak 🙂 canım benim maviş beom hayırlı olsun inşallah mezuniyetinide kutlarız 🙂
UzakMavi Yeni Üye Üye 26 Temmuz 2008 #8 Cevap: beocuku tebrik edinn🙂 o artık bilgisayar muhendisi olacak 🙂 amin canım onuda kutlarız inşallah 😀 🙂 canım pasimmmm
Cevap: beocuku tebrik edinn🙂 o artık bilgisayar muhendisi olacak 🙂 amin canım onuda kutlarız inşallah 😀 🙂 canım pasimmmm
Hülya Yeni Üye Üye 27 Temmuz 2008 #9 Cevap: beocuku tebrik edinn🙂 o artık bilgisayar muhendisi olacak 🙂 tebrik ederim canım ..
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 27 Temmuz 2008 #10 Cevap: beocuku tebrik edinn🙂 o artık bilgisayar muhendisi olacak 🙂 tebrik ederim bocuğum basarıların devamı gelır ınsallah😀
Cevap: beocuku tebrik edinn🙂 o artık bilgisayar muhendisi olacak 🙂 tebrik ederim bocuğum basarıların devamı gelır ınsallah😀