»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 23 Temmuz 2009 #1 Berlin Gece resimleri ... Meleklerim Dogup Büyüdügüm yerdir Berlin. Türkiyem, Vatanim kadar olmasa bile, cok gzl bir sehir. Buyrun sizin icin berlinin gecesinden en gzl resimlerinden birkac tanesini sunuyorum 🙂 Son düzenleme: 23 Temmuz 2009
Meleklerim Dogup Büyüdügüm yerdir Berlin. Türkiyem, Vatanim kadar olmasa bile, cok gzl bir sehir. Buyrun sizin icin berlinin gecesinden en gzl resimlerinden birkac tanesini sunuyorum 🙂
M Misafir Forum Okuru 23 Temmuz 2009 #2 Manzaralarına bakılırsa görmek isterdim ama vatanım da yaşamayı yeylerim 🙂 Paylaşım için tşkler 🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 13 Şubat 2010 #3 Rica Rüyam, elbetteki vatanimiz ayri 🙂 Ama berlinde benim icin, gezilip görülmesi gereken sehirlerden biridir 🙂🙂🙂
Rica Rüyam, elbetteki vatanimiz ayri 🙂 Ama berlinde benim icin, gezilip görülmesi gereken sehirlerden biridir 🙂🙂🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 13 Şubat 2010 #7 Buyur gel, misafirimiz ol kristinacim 🙂🙂🙂 Bol bol gezdiririm Saol yorumun icin 🙂🙂🙂