ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 4 Nisan 2011 #1 Beyazın Asaleti Elbiseye Yansıyınca.. beyaz abiyeler ab?ye elb?seler ye?il abiye elbise modelleri .......ortaya bu görüntüler ç?kt?.. Beyaz?n asaleti ayr? bir hava katar kad?na.. Masumluktan tutun çekicili?e kadar bir sürü anlam ta??r. Modas? ise hiç bir zaman geçmez. Moderatör tarafında düzenlendi: 5 Nisan 2011
beyaz abiyeler ab?ye elb?seler ye?il abiye elbise modelleri .......ortaya bu görüntüler ç?kt?.. Beyaz?n asaleti ayr? bir hava katar kad?na.. Masumluktan tutun çekicili?e kadar bir sürü anlam ta??r. Modas? ise hiç bir zaman geçmez.
Young bride Banned 4 Nisan 2011 #5 Çok şıklar canım bayıldım hepsine .. emeğine sağlık buarada bu güzel beyazlara bize sunduğun için.. Satırlarıma şu dizelerle son vermek istiyorum yine yeşillendi fındık dalları,beyazın asalati varsa yeşilinde beyaz elbiseler iinde bi ayrıcalığı var
Çok şıklar canım bayıldım hepsine .. emeğine sağlık buarada bu güzel beyazlara bize sunduğun için.. Satırlarıma şu dizelerle son vermek istiyorum yine yeşillendi fındık dalları,beyazın asalati varsa yeşilinde beyaz elbiseler iinde bi ayrıcalığı var
M Misafir Forum Okuru 4 Nisan 2011 #9 Bazı renkleri giymek cesaret ister. Beyaz da orenkler arasındadır🙂 Gerçekten de bir çok anlam taşır beyaz 🙂 Bu elbiseler oldukça şık, paylaşımın için tşkler Belen🙂
Bazı renkleri giymek cesaret ister. Beyaz da orenkler arasındadır🙂 Gerçekten de bir çok anlam taşır beyaz 🙂 Bu elbiseler oldukça şık, paylaşımın için tşkler Belen🙂
MeLOo Daimi Üye Üye 4 Nisan 2011 #10 ben beyaz elbise beyaz sonuç tam komedi olmuşdu var bi beyaz elbisem aldım haaaalaaa giyemedim 😀