Bhcg testi 147 ve referans aralığı Y hamilemiyim

Selamlar değerli üyemiz. Öncelikle aramıza hoş geldiniz. Evet sonuca baktığımızda hamile olduğunuz görülmektedir. Tabiki bu değeri takip te etmek gerekiyor. 2 gün sonra yapılacak bir testle değerlerin iki katı ve daha fazla artması ile hamileliğiniz daha büyük netlik kazanacaktır. Henüz çok çok yeni daha. Hayırlar getirsin inşAllah.

Teşekkür ederim bugün gittim doktora muayene oldum var ama yeni dedi keseden bahsetmedi tekrar gelip test ver dedi

Teşekkür ederim bugün gittim doktora muayene oldum var ama yeni dedi keseden bahsetmedi tekrar gelip test ver dedi

Tamam hayatım yazdık zaten sana hamileliğin başlamış ama net olarak bunu doktorun sana söyleyebilmesi için testi bikaç defa tekrarlaman gerekiyor. Bunu neden yapıyorlar dersen sağlıklı bir gebelik var mı düşük var mı ona bakacaklar. Sana bir tüyo vereyim. 2 gün ara ile yaptırdığın testin sonucu bir önceki test sonucunun iki katı ise korkulacak bir şey yok demektir. Yani diyelim ki bugün yaptırdın beta hcg testinin sonucu 150 çıktı, iki gün sonra yaptırdığında bu rakam 300 ve üstü ise tamamdır. Lütfen testin saatlerinede dikkat et yanılmayın. Saat kaçta verdi isen kanı test için iki gün sonrakini de o saatte vermeye özen göster düşük çıkar sonra kafanda kurmaya başlarsın.

Çok tedirginim ya olmama ihtimali yüzde kaç sizce cok bekledim ben bu hamileligimi

Çok tedirginim ya olmama ihtimali yüzde kaç sizce cok bekledim ben bu hamileligimi

Hayatım inançlımısın bilmiyorum ama, Onun ol dediğinin önünde duracak bir güç, olma dediğini olduracak bir güç yok. Dolayısı ile olacak ise kesinlikle olacak. Buradan sana yüzde bilmem şu olur bu olur gibi saçma cümleler kurup, oran verecek değilim. Sen kendini koru, yapman gerekenleri yap gerisini Allah'a bırak. Bebeğin rahim duvarına 404 ile yapıştırılmış değil ki. Rabbim ona ol dedi o da oldu. İş olacağına varır. Sen sakin ol güzel şeyler düşün.

Kucağına bu bebeği alacaksın inşAllah. Sevgiler.

Çok teşekür ederim ya içimi rahatlattınız biraz

Malesef hayatım dış gebelik seninkisi daha sonradan bu değer yükselmez. Hamileliğin sonlanmış geçmiş olsun.