gurbet kuşu Yeni Üye Üye 7 Haziran 2008 #1 bi soruda benden arabistanda çalışmakda olan bir türk arabasıyla yolda giderken kırmızı ışıkda duruyor,bir müddet sonra arkadan bir araba geliyor ve buna çarpıyor.kaza sonrasında ise %60 oranında kırmızı ışıkda bekleyen suçlu bulunuyor neden? Son düzenleme: 7 Haziran 2008
arabistanda çalışmakda olan bir türk arabasıyla yolda giderken kırmızı ışıkda duruyor,bir müddet sonra arkadan bir araba geliyor ve buna çarpıyor.kaza sonrasında ise %60 oranında kırmızı ışıkda bekleyen suçlu bulunuyor neden?
esena Aktif Üye Üye 7 Haziran 2008 #2 Cevap: bi soruda benden canım soruyu tam sorarmısn ne sorduğunu anlamadım da
sehr_i sukut Aktif Üye Üye 7 Haziran 2008 #3 Cevap: bi soruda benden hehe adam renk koruymus yanan ısık aslında kırmızı dııl yesılmıs hehe olabılır mı aacaba
Cevap: bi soruda benden hehe adam renk koruymus yanan ısık aslında kırmızı dııl yesılmıs hehe olabılır mı aacaba
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 7 Haziran 2008 #4 Cevap: bi soruda benden esenacım kırmızı ışıkta duran türk suçlu bulunuyor neden?
IdriL Yeni Üye Üye 7 Haziran 2008 #5 Cevap: bi soruda benden arap vatandaş kendi memleketinde... Türk suçlu çünkü o anda orada bulunmasaydı 🙂
Cevap: bi soruda benden arap vatandaş kendi memleketinde... Türk suçlu çünkü o anda orada bulunmasaydı 🙂
IdriL Yeni Üye Üye 7 Haziran 2008 #8 Cevap: bi soruda benden 😀ancing_confused:ben bildim ben bildim ama sanki daha önce duymuş gibiydim 🙂.teşekkürler gurbet kuşu bu da sana:e112:
Cevap: bi soruda benden 😀ancing_confused:ben bildim ben bildim ama sanki daha önce duymuş gibiydim 🙂.teşekkürler gurbet kuşu bu da sana:e112: