*jellibon* Daimi Üye Üye 16 Kasım 2008 #433 Cevap: Bilge'nin Mekanı canım hayırlı hafta sonları diliyorum
*jellibon* Daimi Üye Üye 27 Aralık 2008 #435 Cevap: Bilge'nin Mekanı canım köşende bol sohpetler diliyorum
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 31 Aralık 2008 #436 Cevap: Bilge'nin Mekanı Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum
Cevap: Bilge'nin Mekanı Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum
U utangaç mavi Yeni Üye Üye 18 Şubat 2009 #439 Cevap: Bilge'nin Mekanı nemesis ben senin köşene kahvesiz de gelirim.şu şşir var ya şu şiir.sırf onu okumak için.
Cevap: Bilge'nin Mekanı nemesis ben senin köşene kahvesiz de gelirim.şu şşir var ya şu şiir.sırf onu okumak için.
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 19 Şubat 2009 #440 Cevap: Bilge'nin Mekanı slm adminim bir ugramak istedim nasılsın??????