Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 13 Aralık 2007 #51 Ce: Bilge'nin Mekanı Herkese gönlünden geçenin gerçekleşeceği bir gün diliyorum...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 13 Aralık 2007 #52 Ce: Bilge'nin Mekanı Tsk ederim canim seninde günün aydin olsun...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 15 Aralık 2007 #55 Ce: Bilge'nin Mekanı Canim bende geldim yine kapisan kovsan bacadan girecegim🙂 Ayrica köseme herzaman ugradigin icinde tsk ederim...
Ce: Bilge'nin Mekanı Canim bende geldim yine kapisan kovsan bacadan girecegim🙂 Ayrica köseme herzaman ugradigin icinde tsk ederim...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 15 Aralık 2007 #57 Ce: Bilge'nin Mekanı Çok teşekkür ederim canım, çok incesin gerçekten. Her zaman burada senin için özel bir yer var, dilediğin zaman beklerim 🙂 Sevgilerimle
Ce: Bilge'nin Mekanı Çok teşekkür ederim canım, çok incesin gerçekten. Her zaman burada senin için özel bir yer var, dilediğin zaman beklerim 🙂 Sevgilerimle
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 16 Aralık 2007 #58 Ce: Bilge'nin Mekanı Iyi geceler canim geldim bak yine🙂 haaa unutmadan abiye elbiseler biraz daha geldi🙂
Ce: Bilge'nin Mekanı Iyi geceler canim geldim bak yine🙂 haaa unutmadan abiye elbiseler biraz daha geldi🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 16 Aralık 2007 #60 Ce: Bilge'nin Mekanı kördügüm' Alıntı: Iyi geceler canim geldim bak yine🙂 haaa unutmadan abiye elbiseler biraz daha geldi🙂 Genişletmek için tıkla ... Gördüm abiye elbiseleri, çok tatlısın ya, ablasına neler getirmiş 🙂 Çok teşekkür ederim, emeğine, ellerine sağlık gerçekten. Yorduk seni 🙂 Sağol birtanem benim...
Ce: Bilge'nin Mekanı kördügüm' Alıntı: Iyi geceler canim geldim bak yine🙂 haaa unutmadan abiye elbiseler biraz daha geldi🙂 Genişletmek için tıkla ... Gördüm abiye elbiseleri, çok tatlısın ya, ablasına neler getirmiş 🙂 Çok teşekkür ederim, emeğine, ellerine sağlık gerçekten. Yorduk seni 🙂 Sağol birtanem benim...