kar_tanesi Yeni Üye Üye 3 Kasım 2008 #21 Cevap: Bilgisayarınız konuşsa size ne derdi? ayyy tatlı sahbim canım sahibim bidenem sen fazla yüklenme bana ben her istedigini yaparım derdi (dermiydi derdi derdi)
Cevap: Bilgisayarınız konuşsa size ne derdi? ayyy tatlı sahbim canım sahibim bidenem sen fazla yüklenme bana ben her istedigini yaparım derdi (dermiydi derdi derdi)
*jellibon* Daimi Üye Üye 10 Kasım 2008 #22 Cevap: Bilgisayarınız konuşsa size ne derdi? manyak karı kalk azcık işlerinle ilgilen derdi 😀
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 10 Kasım 2008 #23 Cevap: Bilgisayarınız konuşsa size ne derdi? ay sen beni ne ikide birde zirt pirt acip kapatiyorsun kapagim agridi ya
Cevap: Bilgisayarınız konuşsa size ne derdi? ay sen beni ne ikide birde zirt pirt acip kapatiyorsun kapagim agridi ya
dionisya Yeni Üye Üye 11 Kasım 2008 #24 Cevap: Bilgisayarınız konuşsa size ne derdi? ne yuzsuz kadınsın sen be o kadar hata veriyorum cıldırmıs gibi sayfalar acıyorum kendi kendime paraya kıyamadın bi format sadece cok bisey istemedim ki
Cevap: Bilgisayarınız konuşsa size ne derdi? ne yuzsuz kadınsın sen be o kadar hata veriyorum cıldırmıs gibi sayfalar acıyorum kendi kendime paraya kıyamadın bi format sadece cok bisey istemedim ki
*jellibon* Daimi Üye Üye 12 Kasım 2008 #25 Cevap: Bilgisayarınız konuşsa size ne derdi? yine geldi başıma uysuz geçimsiz karı yakında boşıcak kocan seni benim yüzümden sonra suçlu ben olacak herüf resetlicek beni
Cevap: Bilgisayarınız konuşsa size ne derdi? yine geldi başıma uysuz geçimsiz karı yakında boşıcak kocan seni benim yüzümden sonra suçlu ben olacak herüf resetlicek beni
kar_tanesi Yeni Üye Üye 16 Kasım 2008 #26 Cevap: Bilgisayarınız konuşsa size ne derdi? bak yavrucum anan kızıyo kalk artık sunun basından yaa aaaa ne ayıp biraz anne sözü dinle derdi herhaldee
Cevap: Bilgisayarınız konuşsa size ne derdi? bak yavrucum anan kızıyo kalk artık sunun basından yaa aaaa ne ayıp biraz anne sözü dinle derdi herhaldee
zuzu65 Yeni Üye Üye 21 Kasım 2008 #27 Cevap: Bilgisayarınız konuşsa size ne derdi? bi gün sigortalarımı attıracaksın ama dur bakalım ne zaman dicek gibi geliyo banaa
Cevap: Bilgisayarınız konuşsa size ne derdi? bi gün sigortalarımı attıracaksın ama dur bakalım ne zaman dicek gibi geliyo banaa
_Gül_ Yeni Üye Üye 3 Aralık 2008 #28 Cevap: Bilgisayarınız konuşsa size ne derdi? yeter artık kapat şu bilgisayarı yoruldum artık derdi
M Misafir Forum Okuru 3 Aralık 2008 #29 Cevap: Bilgisayarınız konuşsa size ne derdi? Allan manyağı dokunma bana yeter artık. defolgit başımdan!!! derdi
Cevap: Bilgisayarınız konuşsa size ne derdi? Allan manyağı dokunma bana yeter artık. defolgit başımdan!!! derdi
MEÇHUL Daimi Üye Üye 4 Aralık 2008 #30 Cevap: Bilgisayarınız konuşsa size ne derdi? yeter artıkk bacım kalk çocuğunla işlerinle ilgilen kocanla ilgilen onlardan çok bana vakit ayırıyorsun derdiii
Cevap: Bilgisayarınız konuşsa size ne derdi? yeter artıkk bacım kalk çocuğunla işlerinle ilgilen kocanla ilgilen onlardan çok bana vakit ayırıyorsun derdiii