aSqimSin Yeni Üye Üye 3 Ağustos 2009 #52 Yeter artık içim dışım müzik oldu 🙂 Lütfen şu Sagopa Kajmer'i dinleme artık Derdiiii 🙂
duygum_06 Hamiş Melek 7 Ağustos 2009 #55 offfff ya yinemi sen çekil git artık başımdan bıktım senden derdi
Moss Üye Üye 9 Ağustos 2009 #57 kapat artık beni yeterrrrrrrrrrr sıcakladım iyiceee çok sıcakk burasııııı......bak yanıyorum patlıycamm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak sol alttaa başlata bass ordan bilgisayarı kapat dee sonraa yarın görüşürüzz hadi iyi gecelerrrrr derdi😀
kapat artık beni yeterrrrrrrrrrr sıcakladım iyiceee çok sıcakk burasııııı......bak yanıyorum patlıycamm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak sol alttaa başlata bass ordan bilgisayarı kapat dee sonraa yarın görüşürüzz hadi iyi gecelerrrrr derdi😀
M * MuCiZé * Forum Okuru 9 Ağustos 2009 #58 ne gıcık bi kızmışsın,eline düştüğüm güne lanet olsun,yeter artık git uyu bende rahat ediyim derdiii😀
ne gıcık bi kızmışsın,eline düştüğüm güne lanet olsun,yeter artık git uyu bende rahat ediyim derdiii😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 30 Ağustos 2009 #59 Yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr derdi
Yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr derdi