antalya07 Yeni Üye Üye 20 Nisan 2013 #1 bir dilek hakkınız olsa :) bir dilek hakkınız olsa ne dilerdiniz bazı kısıler sonsuz dılek hakkı dıyor ama meleklerim neler dılerdı acaba 🙂 yanıtlarınızı beklıyorum
bir dilek hakkınız olsa ne dilerdiniz bazı kısıler sonsuz dılek hakkı dıyor ama meleklerim neler dılerdı acaba 🙂 yanıtlarınızı beklıyorum
smiley Daimi Üye Üye 25 Nisan 2013 #4 cennete girmyei isterdim.. yani öldükten sonra cennetlik olmak istedim tabi tek ben degil tüm ailem sevdiklerimle birlikte 😀
cennete girmyei isterdim.. yani öldükten sonra cennetlik olmak istedim tabi tek ben degil tüm ailem sevdiklerimle birlikte 😀
antalya07 Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2013 #5 canım herkesin istediği bi dilek ama bu dünyada ne yaptıysan öteki dünyadada onu yasayacaksın 🙂
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 5 Haziran 2013 #6 ben mükemmel insan olmayı dilerdim.insan mükemmel olunca 100%99 cennete gider ölünce
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 5 Haziran 2013 #7 eşim ve ailemle mutlu bi yuva bide hayırlı çocuaklrımın olmasını isterdim
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 14 Ekim 2013 #9 kalbimin olmamasını dilerdim , canımı acıtmak dan , her gece ağlayarak uyutmak dan başka bir işe yaramıyor
kalbimin olmamasını dilerdim , canımı acıtmak dan , her gece ağlayarak uyutmak dan başka bir işe yaramıyor