TaMaRa Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #1 Bir ilk merhabada benden :) Merhaba arkadaslar ,ben alm'dan Tamara evliyim ve Calismiyorum.Umarim burda SAYGINLIGIN,DÜRÜSTLÜGÜN ,SEVIYENIN VE GÜZEL PAYLASIMLARIN OLDUGU GÜZEL GÜNLER GECIRIRIZ,HERKESE SAYGILAR...
Merhaba arkadaslar ,ben alm'dan Tamara evliyim ve Calismiyorum.Umarim burda SAYGINLIGIN,DÜRÜSTLÜGÜN ,SEVIYENIN VE GÜZEL PAYLASIMLARIN OLDUGU GÜZEL GÜNLER GECIRIRIZ,HERKESE SAYGILAR...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 21 Ocak 2008 #2 Ce: Bir ilk merhabada benden 🙂 aramıza hoşgeldin tamara emin ol burda dostluk sevgi çok var kavga yok kıskançlık yok seviyeli bi ortama geldiniz güzel paylaşımlar diliyorum
Ce: Bir ilk merhabada benden 🙂 aramıza hoşgeldin tamara emin ol burda dostluk sevgi çok var kavga yok kıskançlık yok seviyeli bi ortama geldiniz güzel paylaşımlar diliyorum
zeyna Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #3 Ce: Bir ilk merhabada benden 🙂 hosgeldin tatlim muck hayırlı olsun
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 21 Ocak 2008 #6 Ce: Bir ilk merhabada benden 🙂 Hosgeldin canim aramiza, keyifli forumlar gecirmen dilegiyle...
TaMaRa Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #8 Ce: Bir ilk merhabada benden 🙂 Hosbuldum tskler arkadaslar cok cabuk kaynastim burayla 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 21 Ocak 2008 #9 Ce: Bir ilk merhabada benden 🙂 istediklerin buysa tamara doğru yerdesin buna emin olabilirsin😉hoşgeldin keyifli forumlar diliyorum
Ce: Bir ilk merhabada benden 🙂 istediklerin buysa tamara doğru yerdesin buna emin olabilirsin😉hoşgeldin keyifli forumlar diliyorum
sedefs Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #10 Ce: Bir ilk merhabada benden 🙂 hosgeldin güzel paylasimlar 🙂 bu arada alm'da nerden 🙂