TaMaRa Yeni Üye Üye 22 Ocak 2008 #11 Ce: Bir ilk merhabada benden 🙂 Bonn dan ,sende sanirim alm dansin sen hangi sehrindensin ? 🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 22 Ocak 2008 #16 Ce: Bir ilk merhabada benden 🙂 merhaba tülsü ama istersen sende kendine bi konu açabilirsin selam vermek istiyorsan
Ce: Bir ilk merhabada benden 🙂 merhaba tülsü ama istersen sende kendine bi konu açabilirsin selam vermek istiyorsan
mislinay Yeni Üye Üye 23 Ocak 2008 #17 Ce: Bir ilk merhabada benden 🙂 hoş geldin bakalım mekanımıza yuvamıza yuva diyorum gerçektende öyle sende zamanla mekanımızın bir yuva sıcaklığında olduğunu anlarsın canım keyifli zamanlar...
Ce: Bir ilk merhabada benden 🙂 hoş geldin bakalım mekanımıza yuvamıza yuva diyorum gerçektende öyle sende zamanla mekanımızın bir yuva sıcaklığında olduğunu anlarsın canım keyifli zamanlar...
TaMaRa Yeni Üye Üye 23 Ocak 2008 #18 Ce: Bir ilk merhabada benden 🙂 tsk ederim sekerler,olsun tülsü seve seve paylasirim seninle tanisma sayfami 😛
Ce: Bir ilk merhabada benden 🙂 tsk ederim sekerler,olsun tülsü seve seve paylasirim seninle tanisma sayfami 😛
TaMaRa Yeni Üye Üye 25 Ocak 2008 #20 Ce: Bir ilk merhabada benden 🙂 Hos buldum sende h.g berfincim yeniden ekip tamam diyorum🙂