Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 12 Ocak 2008 #1 Bir İnsanı Karizmatik Yapan Nedir? Bir İnsanı Karizmatik Yapan Nedir Melekler?
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 12 Ocak 2008 #2 Ce: Bir İnsanı Karizmatik Yapan Nedir? fiziksel görünümü bence yani duruşu haraketleri
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 13 Ocak 2008 #3 Ce: Bir İnsanı Karizmatik Yapan Nedir? Hepsi desem olmazmi...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 14 Ocak 2008 #4 Ce: Bir İnsanı Karizmatik Yapan Nedir? tek bir şıkta toplamam mümkün olmadı bazen başkalarına göre çok basit gelen bir özellik sizin gözünüzde büyüyebilir...bakış açısı çok önemli bana göre🙂
Ce: Bir İnsanı Karizmatik Yapan Nedir? tek bir şıkta toplamam mümkün olmadı bazen başkalarına göre çok basit gelen bir özellik sizin gözünüzde büyüyebilir...bakış açısı çok önemli bana göre🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 15 Ocak 2008 #5 Ce: Bir İnsanı Karizmatik Yapan Nedir? tek bir şıkla kişiyi karizmatik görmem mesleği,konuşma tarzı,karekteri vede dış görünüm bence bunlar karizmatik yapar
Ce: Bir İnsanı Karizmatik Yapan Nedir? tek bir şıkla kişiyi karizmatik görmem mesleği,konuşma tarzı,karekteri vede dış görünüm bence bunlar karizmatik yapar