suskun_gız Yeni Üye Üye 16 Ekim 2007 #1 Bir Silgi Olsaydınız Neyi Silerdiniz? Bir Silgi Olsaydınız Neyi Silerdiniz? Evet herkes silmek istediği şeyi yazsın. Mesela ben kötülüğü silerdim..
Bir Silgi Olsaydınız Neyi Silerdiniz? Evet herkes silmek istediği şeyi yazsın. Mesela ben kötülüğü silerdim..
banu23 Yeni Üye Üye 16 Ekim 2007 #2 Ce: Bir Silgi Olsaydınız Neyi Silerdiniz? çocuklarına bakmayan anne ve babaları silerdim!!!
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 19 Ekim 2007 #4 Ce: Bir Silgi Olsaydınız Neyi Silerdiniz? savaşı silerdim
istanbullu Yeni Üye Üye 1 Kasım 2007 #5 Ce: Bir Silgi Olsaydınız Neyi Silerdiniz? terörü,zalimleri,birde lerzan mutluyu silerdim...
eylül Yeni Üye Üye 6 Kasım 2007 #6 Ce: Bir Silgi Olsaydınız Neyi Silerdiniz? Tabiki savaşı ,yalanı,kötülüğü ,acı veren,kalpleri karartan herşeyi silmek isterdim
Ce: Bir Silgi Olsaydınız Neyi Silerdiniz? Tabiki savaşı ,yalanı,kötülüğü ,acı veren,kalpleri karartan herşeyi silmek isterdim
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 7 Kasım 2007 #7 Ce: Bir Silgi Olsaydınız Neyi Silerdiniz? Bizim müdürü silmek isterdim, manyak kadın, sonra bizim müdürü tekrar silmek isterdim 😀 Aklıma bir tek o geliyor şu anda, ben başka şeyler de tepemi attırdıkça gelirim 😀
Ce: Bir Silgi Olsaydınız Neyi Silerdiniz? Bizim müdürü silmek isterdim, manyak kadın, sonra bizim müdürü tekrar silmek isterdim 😀 Aklıma bir tek o geliyor şu anda, ben başka şeyler de tepemi attırdıkça gelirim 😀
M Maviyolus Yeni Üye Üye 7 Kasım 2007 #8 Ce: Bir Silgi Olsaydınız Neyi Silerdiniz? ben de yüzünü gördüğümde huzurumu kaçıranları silmek isterdim...ve başladım bile....
Ce: Bir Silgi Olsaydınız Neyi Silerdiniz? ben de yüzünü gördüğümde huzurumu kaçıranları silmek isterdim...ve başladım bile....
melegim Yeni Üye Üye 8 Kasım 2007 #9 Ce: Bir Silgi Olsaydınız Neyi Silerdiniz? geçmişte olan yanlışlarımı silerdim
ramsess Yeni Üye Üye 10 Kasım 2007 #10 Ce: Bir Silgi Olsaydınız Neyi Silerdiniz? bende geçmişte yapılan tüm hatalırı silmek isterdim