ms_enemy Yeni Üye Üye 12 Aralık 2007 #1 Bİr Soru Sorucaz :) hadi arkadaşlar herkes bi soru sorsun ama böle en bilinemedik saçma sorular 🙂 alttaki de onu yanıtlayarak farklı bi soru bulsun. ben başlıyorum *ndn tanıştığımız insanlara çoğu zaman memnun olduk deriz gerçekten memnun olurmuyz??
hadi arkadaşlar herkes bi soru sorsun ama böle en bilinemedik saçma sorular 🙂 alttaki de onu yanıtlayarak farklı bi soru bulsun. ben başlıyorum *ndn tanıştığımız insanlara çoğu zaman memnun olduk deriz gerçekten memnun olurmuyz??
*yabangülü* Yeni Üye Üye 18 Şubat 2009 #2 Cevap: Bİr Soru Sorucaz 🙂 memnun olmayı zamanla ögreniriz onu tanıdıkça neden erkekler az uyuzdur🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 4 Temmuz 2009 #3 az'mi??? 😀 bence az degil, baya bi uyuzlar 🙂 peki neden bazi insanlar hatalardan akillanamiyor??
HaYaL Daimi Üye Üye 6 Temmuz 2009 #4 Bazı insanlar değpil genel durum bu 😀 İnsan neden uykusu gelince esner 😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 18 Temmuz 2009 #5 yorgunlugun ve oksijen eksikligin verdigi bir tepki oldugu icin (ay sacmaladim ya 😕) peki gök yüzü neden mavi?? 😀
yorgunlugun ve oksijen eksikligin verdigi bir tepki oldugu icin (ay sacmaladim ya 😕) peki gök yüzü neden mavi?? 😀