birinin seni sevmesi için dua sevmesi için dua birinin seni okunacak sevdiğine güzel görünmek sevdiğinin
iarkadşlarla aklımıza bir fikir geldi sevdiğimize kavuşmak sevdiğimiz kişinin sevgisinden karşılık bulmak için okunacak dua arayıp okumak için çok güzel bir dua bulduk yanlış hatrlamıyorsam maide ve nisa surelerinin bazı ayetleriydi bunları üstünde taşıyorsun duanın sonuna işte sevdiğin kişinin adını annesinin adını yazıyorsun. biz bunu yapmak istiyoruz ama bir konuda çekincemiz var bu yaptığımız günah mı muskya girer mi ? sevgi içeren sureler diye geçiyormuş kuranı kerimde de bu konuda gerçekten bilgisi olan kişiler varsa mutlaka cevapalsın yanlış birşeyde yapmak istemiyoruz doğrusu
Bunun fetvasını vermek haşa bana düşmez ama nacizane fikrimi soracak olursanız evet günah olur.Çünkü kimseye kendimizi zorla sevdirme gibi bir lüksümüz olmamalı ki böyle bir sevgininde hayırlı olacağını hiç sanmıyorum.En güzeli karşılıklı olan sevgidir...
Bu konularda az çok bilgi sahibi olduğum için acizane fikrimi belirtmek isterim. Şöyle düşünün; yaptığınız şey, karşı tarafın özgür iradesini etkilemeye çalışmak mıdır? Cevabınıza göre karar verin. Muska; belalardan, nazardan büyüden korunmak için yazılabilir. Muhafa edici sureler vardır. Ancak başklarını etkilemek için, onlara güzel görünmek, kendinizi sevdirmek için yapılacak şeylerin ben açıkçası çok da uygun olduğunu söyleyemeyeceğim.