MEÇHUL Daimi Üye Üye 30 Kasım 2008 #1 bitirdiğim atkı ve şapka evet arkadaşalr pembe şapka ve atkı yapmıştım bir arkadaşımın kızına modeler aynı ama bu sefer yaptıklarımda farklı sülemeler yaptım bakalım beğencekmisinizz
evet arkadaşalr pembe şapka ve atkı yapmıştım bir arkadaşımın kızına modeler aynı ama bu sefer yaptıklarımda farklı sülemeler yaptım bakalım beğencekmisinizz
esmerim Yeni Üye Üye 30 Kasım 2008 #2 Cevap: bitirdiğim atkı ve şapka çok güzel olmuş ellerine sağlık
M masum melek Yeni Üye Üye 5 Aralık 2008 #4 Cevap: bitirdiğim atkı ve şapka cok hoş olmuşlar emeğine sağlım mecul
deniz_25710 Yeni Üye Üye 5 Aralık 2008 #5 Cevap: bitirdiğim atkı ve şapka çok güzel olmuş ellerine saglık tatlımm
SaBıR MeLeĞi Aktif Üye Üye 5 Aralık 2008 #6 Cevap: bitirdiğim atkı ve şapka ellerine sağlık cnm vala çok güzel olmuş
queLatee Yeni Üye Üye 5 Aralık 2008 #7 Cevap: bitirdiğim atkı ve şapka Çok süper olmus eline gözüne sağlık ama ben yapamam böyle seyler 🙁 banada yapar mısınız
Cevap: bitirdiğim atkı ve şapka Çok süper olmus eline gözüne sağlık ama ben yapamam böyle seyler 🙁 banada yapar mısınız
yağmur_damlası Yeni Üye Üye 5 Aralık 2008 #8 Cevap: bitirdiğim atkı ve şapka çok güzel olmuş yaa ellerine sağlık
MEÇHUL Daimi Üye Üye 14 Aralık 2008 #9 Cevap: bitirdiğim atkı ve şapka sağolunn canıma rkadaşalrım yaparım yapammamıııı canınız sağolsunnn