B BAŞAK.ece Forum Okuru 21 Haziran 2013 #11 Yeniden düzenledim derledim herkesin sırayla gidiyoruz bakalım 😀 1. kurban gülüş
E esmamelek Üye Üye 21 Haziran 2013 #12 çok güzel olmuş cnm in bütün kızları adı da yazılır tez vakitte cnm hayırlı olsun🙂))
*gülüs* Hamiş Melek 21 Haziran 2013 #14 başıda ben çekiorum oğluşumla allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin sağlıklı bi şekilde alalım yavrucuklarımızı kucağımıza inşallah 😀 😀
başıda ben çekiorum oğluşumla allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin sağlıklı bi şekilde alalım yavrucuklarımızı kucağımıza inşallah 😀 😀
*gülüs* Hamiş Melek 21 Haziran 2013 #15 BAŞAK.ece' Alıntı: Yeniden düzenledim derledim herkesin sırayla gidiyoruz bakalım 😀 1. kurban gülüş Genişletmek için tıkla ... anamm kurban etti beni birinci anne adayımız desydin ya zaten korkuorum
BAŞAK.ece' Alıntı: Yeniden düzenledim derledim herkesin sırayla gidiyoruz bakalım 😀 1. kurban gülüş Genişletmek için tıkla ... anamm kurban etti beni birinci anne adayımız desydin ya zaten korkuorum
B BAŞAK.ece Forum Okuru 21 Haziran 2013 #16 *gülüs*' Alıntı: anamm kurban etti beni birinci anne adayımız desydin ya zaten korkuorum Genişletmek için tıkla ... tamam 1. anne korkma bebeğin kucağında olucak
*gülüs*' Alıntı: anamm kurban etti beni birinci anne adayımız desydin ya zaten korkuorum Genişletmek için tıkla ... tamam 1. anne korkma bebeğin kucağında olucak
tuqqce Daimi Üye Üye 21 Haziran 2013 #17 Kizlar ben niye yokum bakayim..Hemen benide yazinnn orayaa SAT TARIHIM : 10.09.2012 TAHMINI DOGUM TARIHIM: 24.07.2013 veee kizim olacak
Kizlar ben niye yokum bakayim..Hemen benide yazinnn orayaa SAT TARIHIM : 10.09.2012 TAHMINI DOGUM TARIHIM: 24.07.2013 veee kizim olacak