M
bence bu sana allahın bir lutfu olabilir...daha çok acı çekmemen için insanları kolay tanıma ve kolay kolay kanmamak...Güzel tarafından akarsak u tabi dedigin gibi insan inanmak istiyor bazen bazen görmemek istiyoruz insanların iç yüzünü çünkü içi dışı farklı okadar çok kişi varki...insan sasıyor bazen helede senin gibi dogruyu yanlışı göreiliyorsa ve gönül gözü acıksa dünyadaki kötülükleri çirkinlikleri görmek hiçte zor olmuyor...u kadar içtenlikle ve güzel anlattıgın için durumunu tesekkürler hersey gönlünce olsun...umarım çok çok mutlu olursun bir gün ve bizimle yine paylasırsın
yakın bir arkadasım bana hep derki; ya gülay bütün kapılar senin yüzüne kapanıyor ya ben inanıyorumki bir gün ummadıgın yerlerde ve çok mutlu olacaksın....bende bu söze inanmak istiyorum hep insallah öyle olur diyorum insallah kara ulutlar üzerimden kalkar...
ŞİMDİ BENDE SANA SÖYLÜYORUM AYNISINI BİR GÜN KENDİNİ BAMBASKA YERDE VE ÇOK MUTLU BULURSUN İNSALLAH
Mutlucuğum, duygularını bizimle böylesine içten paylaştığın için teşekkür ederim. Senin bu monoton hayatının bir benzerini ben yaşıyorum inan seni çok iyi anlıyorum. Sabretmekten ve beklemekten başka çaremiz de yok sanırım. Kendimize hergün gülümseyecek bir şeyler bulmamız lazım. Yoksa olumsuzlukla, " ben ne olacağım"lara takıldıkça, hayattan da kendimizden de bıkarız. Bol bol dua etmemiz ve avucumuzdakilere bakıp şükredebilmemiz lazım... Zira bizim yerimizde olmak isteyen milyonlarca insan olduğuna inanıyorum.
Anladığım kadarıyla 6. hissin kuvvetli. 🙂 Güzel bir hediye bu. Ancak insanları ne kadar tanırsak tanıyalım yine de onlarla imtihan oluruz. Hayattan çok şey öğrendiğimizi düşünüyoruz ama zaman geçtikçe ve geriye baktıkça aslında ne kadar toy olduğumuzu anlıyoruz... Allah her daim yardımcın olsun Mutlucuğum. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gönül muradına erersin...
Işığın hiç sönmesin...
bence diğer insanlardan değiş bişey yaşamıyosun
ama şunu söylemeliyimki hayatına giricek bir eş 90 derece dönmene sebep
olucak bunuda buraya yazıyorumki
aşık olduğun zaman keşke
daha önce evlenseydim diyceksin
ozaman hayat gayen olucak beklediğin bi eş belki bi çocuk olacak
ama herşey daha zevkli olucak
HİÇ ŞÜPHEN OLMASIN
Ben de hayatin ne demek oldugunu cok erken yasta anladim ve bundan da mutluyum,simdi eski gunluklerimi,yazilarimi denemelerimi okuyunca diyorum kac sene once yazilmis,sasiriyorum o zamanlardan bu zamana degisen bir sey olmamis,aslinda dunya ayni hizla donuyor,dusunebilen,anlayabilen,okuyabilen insanlara ne mutlu,okumak deyince uzun zaman oldu elime soyle bir kitap alip zevkle okumayal,oysa universiteye giderken haftada bir kitap okurdum 3 4 sattlik bir uyku ile okula giderdim,simdi sadece ders kitaplari okuyorum.Onumuzde daha cok uzun yillar var,daha neler ile karsilasacagiz kayip,Allah iyiler ile karsilastirsin.Kiskancliklar,kotulukler,cekememizlikler vb bir suru kotuluk oldugu gibi,guzel seyler de var,mutluluk,sen mutlu oldugun surece senin yanindadir,sen onu istemezsen o da gider,hep mutlu ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?