K Kayıtsız Üye Forum Okuru 11 Ocak 2013 #1 bozulan klavye ayarları nasıl düzeltilir yardımmm Acilen yardımınız lazım. i harfi basıyorum başka şeyler çıkıyor, , basıyorum başka şey. Kafayı yiyecem ne olur yardım edin nasıl düzeletecem ben bu klavyeyi ;((
Acilen yardımınız lazım. i harfi basıyorum başka şeyler çıkıyor, , basıyorum başka şey. Kafayı yiyecem ne olur yardım edin nasıl düzeletecem ben bu klavyeyi ;((
TİTAN *Melekler Mekanı* 11 Ocak 2013 #2 Msnde kişilerle konusurken "i" "." "g" gibi harf tuşlarına bastığınızda farklı farklı şekiller çıkıyorsa panik yapmayın. İşte çözümü: alt + shift tuşlarına,( Bazı bilgisayarlarda alt gr + Shift ) basarsanız sorun çözülecektir..
Msnde kişilerle konusurken "i" "." "g" gibi harf tuşlarına bastığınızda farklı farklı şekiller çıkıyorsa panik yapmayın. İşte çözümü: alt + shift tuşlarına,( Bazı bilgisayarlarda alt gr + Shift ) basarsanız sorun çözülecektir..
E Ekin purtul Forum Okuru 29 Ekim 2014 #4 yusuf atak' Alıntı: olmuuoyaaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... ayni banada oluyor bakin ' .