AyYuzlu Daimi Üye Üye 20 Mayıs 2010 #1 Bu akşam ne yemek var ????? Melekler bu akşam kocişinize naptınız söleyin bakim hem benim gibi napacagını dusunenlerde vardır belki gelin burda paylaşalım birbirimize fikir danışalım
Melekler bu akşam kocişinize naptınız söleyin bakim hem benim gibi napacagını dusunenlerde vardır belki gelin burda paylaşalım birbirimize fikir danışalım
HaYaL Daimi Üye Üye 20 Mayıs 2010 #3 Ben makarna yapıcam bu gece 🙂Özel soslu bayılarak yiyoruz eşimle 🙂
@Kendi@ Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2010 #4 benim kocaşim şehir dışında malesef toplantıa gitti🙁 kendimede sarma yaptım zeytinyaglı🙂
AyYuzlu Daimi Üye Üye 20 Mayıs 2010 #6 HaYaL' Alıntı: Ben makarna yapıcam bu gece 🙂Özel soslu bayılarak yiyoruz eşimle 🙂 Genişletmek için tıkla ... ay canım benım kocamda makaranaya bayılır nasıl yapıyorsun sen bu özel sosu
HaYaL' Alıntı: Ben makarna yapıcam bu gece 🙂Özel soslu bayılarak yiyoruz eşimle 🙂 Genişletmek için tıkla ... ay canım benım kocamda makaranaya bayılır nasıl yapıyorsun sen bu özel sosu
AyYuzlu Daimi Üye Üye 20 Mayıs 2010 #7 papatya25' Alıntı: benim kocaşim şehir dışında malesef toplantıa gitti🙁 kendimede sarma yaptım zeytinyaglı🙂 Genişletmek için tıkla ... kız yollasana bi tabakkk 😀
papatya25' Alıntı: benim kocaşim şehir dışında malesef toplantıa gitti🙁 kendimede sarma yaptım zeytinyaglı🙂 Genişletmek için tıkla ... kız yollasana bi tabakkk 😀
@Kendi@ Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2010 #8 ayyüzlü' Alıntı: kız yollasana bi tabakkk 😀 Genişletmek için tıkla ... yollayayım canım hatta evime birlikte yiyelim...
ayyüzlü' Alıntı: kız yollasana bi tabakkk 😀 Genişletmek için tıkla ... yollayayım canım hatta evime birlikte yiyelim...
@Kendi@ Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2010 #9 HaYaL' Alıntı: Ben makarna yapıcam bu gece 🙂Özel soslu bayılarak yiyoruz eşimle 🙂 Genişletmek için tıkla ... benim eşimde makarnayı çok seviyor domates ve feslegen soslu yapıyorum ben bunu seviyoruz....sen nasıl yapıyorsun canım.....afiyet olsun
HaYaL' Alıntı: Ben makarna yapıcam bu gece 🙂Özel soslu bayılarak yiyoruz eşimle 🙂 Genişletmek için tıkla ... benim eşimde makarnayı çok seviyor domates ve feslegen soslu yapıyorum ben bunu seviyoruz....sen nasıl yapıyorsun canım.....afiyet olsun
AyYuzlu Daimi Üye Üye 20 Mayıs 2010 #10 papatya25' Alıntı: benim eşimde makarnayı çok seviyor domates ve feslegen soslu yapıyorum ben bunu seviyoruz....sen nasıl yapıyorsun canım.....afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... canım ben salca maydonoz nane biber bol baharat koyuyroum super oluyo sizede afiyet olsun canım eee kızlar başka yokmuu
papatya25' Alıntı: benim eşimde makarnayı çok seviyor domates ve feslegen soslu yapıyorum ben bunu seviyoruz....sen nasıl yapıyorsun canım.....afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... canım ben salca maydonoz nane biber bol baharat koyuyroum super oluyo sizede afiyet olsun canım eee kızlar başka yokmuu