TaMaRa Yeni Üye Üye 9 Mart 2008 #11 Ce: Bu bebekler balık gibi Rica ed.anne karninda daha su icinde yasamaya basladiklari icin böyle kucukken bisey olmuyo,ayni seyi cocuklarim icin denemeyi isterdim ama sanirim gec artik🙂
Ce: Bu bebekler balık gibi Rica ed.anne karninda daha su icinde yasamaya basladiklari icin böyle kucukken bisey olmuyo,ayni seyi cocuklarim icin denemeyi isterdim ama sanirim gec artik🙂
M melisam Banned 13 Mart 2008 #12 Ce: Bu bebekler balık gibi cocuklar bızım hayatımızın bır parcası zaten vazgecılmezlerımızdendır.allah herkese nasıp etsın ınsallah .emegıne saglık tamaracım.cok sekerler gercekten.
Ce: Bu bebekler balık gibi cocuklar bızım hayatımızın bır parcası zaten vazgecılmezlerımızdendır.allah herkese nasıp etsın ınsallah .emegıne saglık tamaracım.cok sekerler gercekten.
TaMaRa Yeni Üye Üye 18 Mart 2008 #13 Ce: Bu bebekler balık gibi Ben tsk ederim kizlar yorumlariniz icin
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 20 Mart 2008 #14 Ce: Bu bebekler balık gibi çok sekerler ya..ALLAH ım banada versın bole seker bı bebıs🙂paylasım için saol
Ce: Bu bebekler balık gibi çok sekerler ya..ALLAH ım banada versın bole seker bı bebıs🙂paylasım için saol
TaMaRa Yeni Üye Üye 20 Mart 2008 #15 Ce: Bu bebekler balık gibi amin cnm,allah olmayan tum annelere saglikli bebekler nasip etsin ins