zuzu65 Yeni Üye Üye 3 Kasım 2008 #1 Bu çantaların birisi sizin ama hangisi? her yerin çantası farklı bakalım beğencekmisiniz
mislinay Yeni Üye Üye 3 Kasım 2008 #3 Cevap: Bu çantaların birisi sizin ama hangisi? ya ama olmazki zuzum bir çanta delisine bu çantalardan biri sizin olsun denirmi hemde biri ben hepsini alsam olmazmı😀 emeğine sağlık canım çok güzel modeller
Cevap: Bu çantaların birisi sizin ama hangisi? ya ama olmazki zuzum bir çanta delisine bu çantalardan biri sizin olsun denirmi hemde biri ben hepsini alsam olmazmı😀 emeğine sağlık canım çok güzel modeller
sky35 Yeni Üye Üye 3 Kasım 2008 #4 Cevap: Bu çantaların birisi sizin ama hangisi? hepsi hepsi.sağol zuzu.
Vijdan Yeni Üye Üye 3 Kasım 2008 #5 Cevap: Bu çantaların birisi sizin ama hangisi? Hepsi çok güzel çantaların,insanın içi gidiyor bakarken..Teşekkürler zuzum..
Cevap: Bu çantaların birisi sizin ama hangisi? Hepsi çok güzel çantaların,insanın içi gidiyor bakarken..Teşekkürler zuzum..
MEÇHUL Daimi Üye Üye 6 Kasım 2008 #6 Cevap: Bu çantaların birisi sizin ama hangisi? amanınnnn çantaaaalara bakkk en sondaki yeşil koca çiçekli olanına bayıldım ayakkabıyadaaa
Cevap: Bu çantaların birisi sizin ama hangisi? amanınnnn çantaaaalara bakkk en sondaki yeşil koca çiçekli olanına bayıldım ayakkabıyadaaa
zuzu65 Yeni Üye Üye 7 Kasım 2008 #7 Cevap: Bu çantaların birisi sizin ama hangisi? ayy bayılıyorum benim gibi çanta ayakkabı hastalığı olanlara teşekkürler arkadaşlar
Cevap: Bu çantaların birisi sizin ama hangisi? ayy bayılıyorum benim gibi çanta ayakkabı hastalığı olanlara teşekkürler arkadaşlar
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 7 Kasım 2008 #8 Cevap: Bu çantaların birisi sizin ama hangisi? Bu güzel modeller için teşekkürler Zuzum, ellerine sağlık.
Cevap: Bu çantaların birisi sizin ama hangisi? Bu güzel modeller için teşekkürler Zuzum, ellerine sağlık.
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 7 Kasım 2008 #9 Cevap: Bu çantaların birisi sizin ama hangisi? ama cok guzeller ben kusura bakmayin sadece bir tane alamam bir kac tane alacam eger kaldiysa tabii
Cevap: Bu çantaların birisi sizin ama hangisi? ama cok guzeller ben kusura bakmayin sadece bir tane alamam bir kac tane alacam eger kaldiysa tabii
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 9 Kasım 2008 #10 Cevap: Bu çantaların birisi sizin ama hangisi? bende secemedim hepsı çook güzel yaaaaaaaa