bettt Yeni Üye Üye 24 Nisan 2011 #1 Bu fincanlara bayılacaksınız.. tansım bundan al bize beraber içelim :raila: ama biz dökeriz be evlenene kadar bunla içicem ben kahvemi böğğ içmem ben karıncalı karıncalı bayıldım vallahi
tansım bundan al bize beraber içelim :raila: ama biz dökeriz be evlenene kadar bunla içicem ben kahvemi böğğ içmem ben karıncalı karıncalı bayıldım vallahi
bettt Yeni Üye Üye 24 Nisan 2011 #3 evet bende sevgilime ilettim bundan alsın 😀 kışın güzel olur, donarken aynı fincanla ısınmaya calışırız😀
evet bende sevgilime ilettim bundan alsın 😀 kışın güzel olur, donarken aynı fincanla ısınmaya calışırız😀
AşkaimtisaL Yeni Üye Üye 25 Nisan 2011 #4 ayy çok şekerlerr yaa nerde satılıyo acaba bunlardan hemen alayım...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 25 Nisan 2011 #6 Maymunlu olan harikaymış ya teşekkürler paylaşım için.
bettt Yeni Üye Üye 25 Nisan 2011 #9 cafeleri olanlar bunlardan alsın 😀 şu ikili fincanlarla kahve versinler fiyatlarıda şişirsinlerr karın alasını yaparlar : ayyy ticaret çıkışlı olunca hep böylee ucu paraya gidiyor 😀
cafeleri olanlar bunlardan alsın 😀 şu ikili fincanlarla kahve versinler fiyatlarıda şişirsinlerr karın alasını yaparlar : ayyy ticaret çıkışlı olunca hep böylee ucu paraya gidiyor 😀