M Misafir Forum Okuru 8 Ocak 2008 #1 bu Japonlar ne çatlak insanlar çatlak insanlar çatlak sitenin insanları
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 10 Ocak 2008 #2 Ce: bu Japonlar ne çatlak insanlar bu japonlar varya bu japonlar rüyacım hepsi delüüüüüüüüüü geriiiiiiiiiiiiiiii bide akkıllılarmış hı eline sağlık rüyacım
Ce: bu Japonlar ne çatlak insanlar bu japonlar varya bu japonlar rüyacım hepsi delüüüüüüüüüü geriiiiiiiiiiiiiiii bide akkıllılarmış hı eline sağlık rüyacım
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 10 Ocak 2008 #3 Ce: bu Japonlar ne çatlak insanlar Yok bu japonlarda gercekten var bir degisiklik ama ben cözemedim dogrusu... emegine saglik canim
Ce: bu Japonlar ne çatlak insanlar Yok bu japonlarda gercekten var bir degisiklik ama ben cözemedim dogrusu... emegine saglik canim
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 10 Ocak 2008 #4 Ce: bu Japonlar ne çatlak insanlar Evet özellikle bu resimdeki amcam hepsinden daha çatlak... Delilikle dahilik arasındaki çizgiyi bol bol aşıyorlar 😀
Ce: bu Japonlar ne çatlak insanlar Evet özellikle bu resimdeki amcam hepsinden daha çatlak... Delilikle dahilik arasındaki çizgiyi bol bol aşıyorlar 😀