gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 20 Eylül 2010 #11 ayyüzlü' Alıntı: bende baktım hıc bişi olmadı sadece gozleri buyuyo bunu ıcın ıntıhar etmek cok sacmaaa Genişletmek için tıkla ... aynen yaa sadce gözlerii büyüroo o kadarr canımm....
ayyüzlü' Alıntı: bende baktım hıc bişi olmadı sadece gozleri buyuyo bunu ıcın ıntıhar etmek cok sacmaaa Genişletmek için tıkla ... aynen yaa sadce gözlerii büyüroo o kadarr canımm....
M Misafir Melek Forum Okuru 6 Aralık 2010 #13 karasewda' Alıntı: tam 5 dk baktım hiç bişey göremedim 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben tam 18 dk baktım ve süper konsantre ama bişey yok 😉
karasewda' Alıntı: tam 5 dk baktım hiç bişey göremedim 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben tam 18 dk baktım ve süper konsantre ama bişey yok 😉
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 1 Ocak 2011 #17 Ya yok ben o büyüyen gözleride göremedim ama garibim pek bi yorgun göz altları çukurlaşmış bıde morarmış vah vah uşacığa.. Göz yanılmasıdır resim bulanık ya🙂
Ya yok ben o büyüyen gözleride göremedim ama garibim pek bi yorgun göz altları çukurlaşmış bıde morarmış vah vah uşacığa.. Göz yanılmasıdır resim bulanık ya🙂
Ariza Yeni Üye Üye 1 Ocak 2011 #18 Benimder bir sey gördügüm yok, sadece kiz nefes aliyordu gibi sanki 😀
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 10 Ocak 2011 #20 Bana da göz yanılması gibi geliyor o kızın intihar sebebi de ressamlar genelde böyle delilikler yapabiliyolar van gogh da kulağını kesmişti o da demek bunalıma girdi
Bana da göz yanılması gibi geliyor o kızın intihar sebebi de ressamlar genelde böyle delilikler yapabiliyolar van gogh da kulağını kesmişti o da demek bunalıma girdi