*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 18 Ağustos 2007 #1 bu neya kızın saçları yeri süpürüyor:) bu neya bu ne ya
sule Yeni Üye Üye 20 Mart 2008 #3 Ce: bu neya kızın saçları yeri süpürüyor🙂 bu kadarida abarti ve igrenc bence...hersey dozunda olmali..
Ce: bu neya kızın saçları yeri süpürüyor🙂 bu kadarida abarti ve igrenc bence...hersey dozunda olmali..
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 20 Mart 2008 #4 Ce: bu neya kızın saçları yeri süpürüyor🙂 bakabilene bravo derim tabiki😀ama bunlarda abartmış bence😀
sule Yeni Üye Üye 21 Mart 2008 #5 Ce: bu neya kızın saçları yeri süpürüyor🙂 aynen oyle valla..benim saclarim biraz uzadida yuzume degdikce hapsirmak tan oluyom valla
Ce: bu neya kızın saçları yeri süpürüyor🙂 aynen oyle valla..benim saclarim biraz uzadida yuzume degdikce hapsirmak tan oluyom valla
PaSikA Yeni Üye Üye 21 Mart 2008 #6 Ce: bu neya kızın saçları yeri süpürüyor🙂 bu kadar uzun saçla nasıl rahat ediyorlar fazla abartmışlar bence 🙂
Ce: bu neya kızın saçları yeri süpürüyor🙂 bu kadar uzun saçla nasıl rahat ediyorlar fazla abartmışlar bence 🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 22 Mart 2008 #7 Ce: bu neya kızın saçları yeri süpürüyor🙂 ay bende kestirmezsem az kaldı böyle olcek ben en kısa zamanda kestireyim en iyisi😀
Ce: bu neya kızın saçları yeri süpürüyor🙂 ay bende kestirmezsem az kaldı böyle olcek ben en kısa zamanda kestireyim en iyisi😀
ms_enemy Yeni Üye Üye 22 Mart 2008 #8 Ce: bu neya kızın saçları yeri süpürüyor🙂 ohhh maşallahhh bu neee.. 😀 amann istemem öleee saçı ben zaten sinüzit var bende öle saçım olsa geberirim kısa zamanda baş ağrısından her haldee 😀 😀
Ce: bu neya kızın saçları yeri süpürüyor🙂 ohhh maşallahhh bu neee.. 😀 amann istemem öleee saçı ben zaten sinüzit var bende öle saçım olsa geberirim kısa zamanda baş ağrısından her haldee 😀 😀
laetitia Yeni Üye Üye 9 Temmuz 2010 #10 yok ya bukadar uzun olmasın sokakta görüyüorm çoğuda küçük yaşta ve yakışmıo