M Misafir Forum Okuru 7 Şubat 2008 #1 :)bu pastaları yermisiniz bilemem pastayı çok severim ama bunları kim yiyebilir bilmiyorum ama ben yemem
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 7 Şubat 2008 #2 Ce: 🙂bu pastaları yermisiniz bilemem ay bunee iğğğ midem bulandıı..kız nerden buldum bunları öcü gibi...iğğğğğğ
Ce: 🙂bu pastaları yermisiniz bilemem ay bunee iğğğ midem bulandıı..kız nerden buldum bunları öcü gibi...iğğğğğğ
M Misafir Forum Okuru 7 Şubat 2008 #3 Ce: 🙂bu pastaları yermisiniz bilemem beğendiğine sevindim canım.🙂nerde olduğunu bulsam alıp sevmediğim misafirler gelince ikram ederim.🙂 🙂 🙂
Ce: 🙂bu pastaları yermisiniz bilemem beğendiğine sevindim canım.🙂nerde olduğunu bulsam alıp sevmediğim misafirler gelince ikram ederim.🙂 🙂 🙂
esena Aktif Üye Üye 10 Şubat 2008 #4 Ce: 🙂bu pastaları yermisiniz bilemem ay pastada katliam ödülü alır bu çok yaratıcı ama bu pastaları yapanı seri katil diye yakalarlar emeğine sağlık
Ce: 🙂bu pastaları yermisiniz bilemem ay pastada katliam ödülü alır bu çok yaratıcı ama bu pastaları yapanı seri katil diye yakalarlar emeğine sağlık
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 11 Şubat 2008 #5 Ce: 🙂bu pastaları yermisiniz bilemem ay valla bu saatte midem kalktı nasıl pasta ya dünyanın en kötü pastası emeğine sağlık
Ce: 🙂bu pastaları yermisiniz bilemem ay valla bu saatte midem kalktı nasıl pasta ya dünyanın en kötü pastası emeğine sağlık
mislinay Yeni Üye Üye 11 Şubat 2008 #6 Ce: 🙂bu pastaları yermisiniz bilemem ayy bu ne ya bende mesajın başlığını okudum önce pasta deyince yemezmiyiz diye geçti aklımdan ana birde açtım ne göreyim bunu ancaaaa katiller alıp keyifli keyifli yer valla hele fareli iğğğreeennnçççç ya bunların pasta olduğuna eminmisin ?
Ce: 🙂bu pastaları yermisiniz bilemem ayy bu ne ya bende mesajın başlığını okudum önce pasta deyince yemezmiyiz diye geçti aklımdan ana birde açtım ne göreyim bunu ancaaaa katiller alıp keyifli keyifli yer valla hele fareli iğğğreeennnçççç ya bunların pasta olduğuna eminmisin ?
nisan Yeni Üye Üye 11 Şubat 2008 #7 Ce: 🙂bu pastaları yermisiniz bilemem bnde yemem canimya kotu gorunuyor ama tadi belki iyidirr,
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 21 Şubat 2008 #8 Ce: 🙂bu pastaları yermisiniz bilemem bende ıstahlı ıstahlı actım ama sayfa acılınca bırden pasta yemesem de olur dıye dusundum
Ce: 🙂bu pastaları yermisiniz bilemem bende ıstahlı ıstahlı actım ama sayfa acılınca bırden pasta yemesem de olur dıye dusundum
örgüm Üye Üye 22 Şubat 2008 #9 Ce: 🙂bu pastaları yermisiniz bilemem kızımı pastadan soğutmak için iyi bi yöntem ama ben hayatta bunu masama koyabilirmiyim o düşündürüyor işte
Ce: 🙂bu pastaları yermisiniz bilemem kızımı pastadan soğutmak için iyi bi yöntem ama ben hayatta bunu masama koyabilirmiyim o düşündürüyor işte
*jellibon* Daimi Üye Üye 22 Şubat 2008 #10 Ce: 🙂bu pastaları yermisiniz bilemem ığğğğğğ tiskindimmmmmm