elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 28 Aralık 2008 #1 bu resimler ne anlatıyor ???? kendimce yorumlayayım ama öfffff domuz beslemekte nerden cıktı çok kötü kokuyor allahtan gaz maskem var arkadaslar cevreyi kirletmeyelim lütfen katlettiginiz kuru kafalarıtopluca sallayıverin bi yere şiiiştttttt kız hey sana diyorm bak hiç duyuyo mu cık ordan heyyyy hey cik cik bu kız nerden gelmiş karnım da ac ama ne yapsak sen etrafı gözetle hadı ayy canım benim seni anneme göstereyim mi ? tamam burda daha rahat edersin gel bakalım hey pis fare nereye burası benim merdiveni itersem görürsün cevre temizligi sırası bende aldım kuru kafaları hadi bakalım :bai:
kendimce yorumlayayım ama öfffff domuz beslemekte nerden cıktı çok kötü kokuyor allahtan gaz maskem var arkadaslar cevreyi kirletmeyelim lütfen katlettiginiz kuru kafalarıtopluca sallayıverin bi yere şiiiştttttt kız hey sana diyorm bak hiç duyuyo mu cık ordan heyyyy hey cik cik bu kız nerden gelmiş karnım da ac ama ne yapsak sen etrafı gözetle hadı ayy canım benim seni anneme göstereyim mi ? tamam burda daha rahat edersin gel bakalım hey pis fare nereye burası benim merdiveni itersem görürsün cevre temizligi sırası bende aldım kuru kafaları hadi bakalım :bai:
HaYaL Daimi Üye Üye 10 Şubat 2009 #2 Cevap: bu resimler ne anlatıyor ???? çok ilginç resinmler ne anlattığı konusuna gelince bana hüzünlü şeyler çağrıştırdı
Cevap: bu resimler ne anlatıyor ???? çok ilginç resinmler ne anlattığı konusuna gelince bana hüzünlü şeyler çağrıştırdı
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 14 Şubat 2009 #3 Cevap: bu resimler ne anlatıyor ???? degişik anlamları vardır kesin haklısın cnm
*jellibon* Daimi Üye Üye 19 Şubat 2009 #6 Cevap: bu resimler ne anlatıyor ???? emeğine sağlık canım mizahi yönünden bakman keyifli olmuş. ama banada hüzün andırdı
Cevap: bu resimler ne anlatıyor ???? emeğine sağlık canım mizahi yönünden bakman keyifli olmuş. ama banada hüzün andırdı
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 20 Şubat 2009 #7 Cevap: bu resimler ne anlatıyor ???? evet degişişk seyler anlatıyo sanırımm
GuL_CiCeGi Yeni Üye Üye 20 Şubat 2009 #9 Cevap: bu resimler ne anlatıyor ???? kücük bir kızın ellinde kücük bır bebek beni cok üzdüü emegine saglık
Cevap: bu resimler ne anlatıyor ???? kücük bir kızın ellinde kücük bır bebek beni cok üzdüü emegine saglık