elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 25 Nisan 2009 #1 bu saatlerle zaman duracak harika tasarımlarıyla ZEN pırlanta saatleriylede göz kamaştırıyor ekrana kısık gözle bakmak zorunda kalabilirsiniz :laugh::laugh:
harika tasarımlarıyla ZEN pırlanta saatleriylede göz kamaştırıyor ekrana kısık gözle bakmak zorunda kalabilirsiniz :laugh::laugh:
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 26 Nisan 2009 #2 Cevap: bu saatlerle zaman duracak Buna bayıldım ben harikaaaaaaaaaaaa emeğinize saglık..
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 26 Nisan 2009 #4 Cevap: bu saatlerle zaman duracak saat en çok sevdiğim aksesuarlardan biridir.. teşekkürler elmalı kurabiye harika hepside bende maviyi çoks evdim ama her zaman etrcihim siyahtan yanadır😀:😀
Cevap: bu saatlerle zaman duracak saat en çok sevdiğim aksesuarlardan biridir.. teşekkürler elmalı kurabiye harika hepside bende maviyi çoks evdim ama her zaman etrcihim siyahtan yanadır😀:😀
kaprisli Yeni Üye Üye 26 Nisan 2009 #5 Cevap: bu saatlerle zaman duracak cidden çok güzeller canım ya bayıldım
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 27 Nisan 2009 #7 Cevap: bu saatlerle zaman duracak sagolun kızlar begendiginize sevindim bende bunu begendim söyleyeyim barii
Cevap: bu saatlerle zaman duracak sagolun kızlar begendiginize sevindim bende bunu begendim söyleyeyim barii