azca_35 Yeni Üye Üye 5 Şubat 2010 #312 mersin diyince aklıma cennet cehennem mağarası gelio oraya gitmedim adanada okudun ünw. ama arkadaşlar hep götürelm derlerdi fırsat olmadı 🙁 mersin deki arkadaşm zehrayı hatırlıyorum tarsustada simge kardeşş wardı
mersin diyince aklıma cennet cehennem mağarası gelio oraya gitmedim adanada okudun ünw. ama arkadaşlar hep götürelm derlerdi fırsat olmadı 🙁 mersin deki arkadaşm zehrayı hatırlıyorum tarsustada simge kardeşş wardı
La Noyee Yeni Üye Üye 6 Şubat 2010 #315 aydın sevdiğim en güzel illerden bir tanesidir.. Geçen yıl güzel sanatlar fakültelerine hazırlandığımda, dinlenmek için gittiğim efeler diyarı... afrodisyas müzesini hatırlattı.. 🙂 bursa
aydın sevdiğim en güzel illerden bir tanesidir.. Geçen yıl güzel sanatlar fakültelerine hazırlandığımda, dinlenmek için gittiğim efeler diyarı... afrodisyas müzesini hatırlattı.. 🙂 bursa
miss angel Yeni Üye Üye 6 Şubat 2010 #317 doğuda bana uzak bi yer 🙂 o yüzdn aklıma bişey gelmio🙂 amasya????
La Noyee Yeni Üye Üye 6 Şubat 2010 #319 $ul€' Alıntı: top napi aklıma geldi😀 siirt🙂 Genişletmek için tıkla ... hop hop bursa top bursa Denizli horozu 😀 uşak
$ul€' Alıntı: top napi aklıma geldi😀 siirt🙂 Genişletmek için tıkla ... hop hop bursa top bursa Denizli horozu 😀 uşak