abimin dinazor dergileri vardı onlar aklıma geldi 3 boyutlu göseren dünozr gözlüğü felan da vardı orda yazıyodu işte bi göktaş gelmiş çarpmış bütün dinozrlar o yüzden ölmüş diyodu ordan aklıma geldi bi anda sanırım
Bu dinazor hikayesini de senden okumak isterim. Şayet yazarsan, sevinirim 🙂 Gördüğüm kadarıyla yazıların, sitede çok ilgi görüyor, bu yüzden yazılarının devamını bekler, dinazorun hikayesinide okumak isterim. 🙂
Coşar şu deli gönül börek, mantı,asure,pizzayla
Ürkütme gözünü hiç hacimle boyla
Elastik bir heyvandır mide olur yayla
LİTTLE bu konular boş uğraaşma daha
Allah'ım neler neler kaçırmışım ben yahuuuu
Gene utanmalarla kızarmalarla ve dedeni de katmanla yeni bi hikayenle karşı karşıyayız
Dinozor leşi gök taşı daha neler ne şiirler duyacağız
Sana şiir yazmak isterdim amma ve lakkin ufkum tutuldu yazamıyorum
akar gözlerden bir damla gözyaşı kalkıp toz bulutu kaplayınca güneşi telef olur her türden kalır binlerce dinozor leşi sonra biz büyüdük ve kirlendi dünya
son kısmı salladım bi yerde duymuştum ama olsun şiir yazmayı düşünüyorum sizce kendimi nasıl geliştirebilirim önerileriizi bekliyorum
aman üstad ne geliştirmesi sen olmuşsun yazılarını bizden esirgeme ki daha çok yararlanabilelim senden, ufkumuzu açtın
sana özel bölüm açılmalı bu sitede bence çok eğlencelisin 🙂
diğer yazılarını birazdan okicam sana bakmaktan kocama yemek pişirmedim daha adam işten gelcek birazdan