Cennet-ul Meva Daimi Üye Üye 13 Mart 2011 #11 Nedemezsin..😀 Ben Bunlari giymem sahsen beyenmedim.😀 Ama emegine saglik.
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 13 Mart 2011 #13 Yedinci kattan düşcem gibi hissettım tatlım ya 😀 ama harika görünüyorlar.. Ben bunları giysem birgün tamirciye birgün çıkık kırıkçıya🙂
Yedinci kattan düşcem gibi hissettım tatlım ya 😀 ama harika görünüyorlar.. Ben bunları giysem birgün tamirciye birgün çıkık kırıkçıya🙂
kraliçearı Aktif Üye Üye 13 Mart 2011 #14 bence bu terlikler daha rahat ben lavişimin gösterdikleri terlikleri evin içinde giymem ama misafirlikte giyilebilir bence
bence bu terlikler daha rahat ben lavişimin gösterdikleri terlikleri evin içinde giymem ama misafirlikte giyilebilir bence
kraliçearı Aktif Üye Üye 13 Mart 2011 #16 nese355' Alıntı: bunlarda çok kibar mış kraliçearım ya.... Genişletmek için tıkla ... evin içinde rahat ama şekerim
nese355' Alıntı: bunlarda çok kibar mış kraliçearım ya.... Genişletmek için tıkla ... evin içinde rahat ama şekerim
DENİZ-MAVİSİ Yeni Üye Üye 13 Mart 2011 #17 laviş istemeyenlerinkinide bana gönder ben giyerim yazın uzun şifon elbiselerle güzel olur🙂
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 14 Mart 2011 #18 hepinize teşekkürler yorumlarınız için işte renkler ve zevkler tartışılmaz topukluda seven var rahatta seven var şahsen ben kendime yakışanı severim
hepinize teşekkürler yorumlarınız için işte renkler ve zevkler tartışılmaz topukluda seven var rahatta seven var şahsen ben kendime yakışanı severim
nese355 Aktif Üye Üye 14 Mart 2011 #19 aynen Lavinyam yerine göre ama çok güzel yaaa ben çok beğendim topukluları ayakkabı olsun terlik olsun giyerim rahatsız olursamda hiç çekinmem valla yalın ayak yürürüm nerde olursam no problem yaneeeee🙂
aynen Lavinyam yerine göre ama çok güzel yaaa ben çok beğendim topukluları ayakkabı olsun terlik olsun giyerim rahatsız olursamda hiç çekinmem valla yalın ayak yürürüm nerde olursam no problem yaneeeee🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 14 Mart 2011 #20 Lavişimi mi kırcam ya yolla tatlım bı tane bacamıda kırcamı bilsem giycem işte 🙂