MEÇHUL Daimi Üye Üye 27 Ocak 2009 #1 Bu yaz bembeyaz olacak Bu yaz da diğer yazlarda ki gibi vazgeçilmeyen masumluğun rengi olan beyaz olacak.Hem çok şık hemde çok zarif üst giyimler.Buyrun; Son düzenleme: 28 Nisan 2009
Bu yaz da diğer yazlarda ki gibi vazgeçilmeyen masumluğun rengi olan beyaz olacak.Hem çok şık hemde çok zarif üst giyimler.Buyrun;
lemel Yeni Üye Üye 28 Nisan 2009 #3 Cevap: Bu yaz bembeyaz olacak çok sağol paylaşım için.beyazı her yaz kullanırım. yazın olmazsa olmaz rengidir benim için.🙂
Cevap: Bu yaz bembeyaz olacak çok sağol paylaşım için.beyazı her yaz kullanırım. yazın olmazsa olmaz rengidir benim için.🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 28 Nisan 2009 #4 Cevap: Bu yaz bembeyaz olacak Bence adına hiçbir zaman demode denemeyecek, bir şekilde her kadının dolabına girmeyi başarabilen, yeri geldiğinde masum, yeri geldiğinde iddialı, yeri geldiğinde de çok şık olan bu rengin kullanıldığı modeller hoşmuş, ellerine sağlık diyorum 🙂
Cevap: Bu yaz bembeyaz olacak Bence adına hiçbir zaman demode denemeyecek, bir şekilde her kadının dolabına girmeyi başarabilen, yeri geldiğinde masum, yeri geldiğinde iddialı, yeri geldiğinde de çok şık olan bu rengin kullanıldığı modeller hoşmuş, ellerine sağlık diyorum 🙂