elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #1 bu yaz fularsız cıkmayın gözlemlerime ve moda kaynaklarına dayanarak bu yıl herkeste mutlaka bir fular oldugunu tespit ettim:laugh😱lmayanlarda edinsin simdiden gercekten küçük bir ayrıntıyla degişiklik katabilirsinişz....
gözlemlerime ve moda kaynaklarına dayanarak bu yıl herkeste mutlaka bir fular oldugunu tespit ettim:laugh😱lmayanlarda edinsin simdiden gercekten küçük bir ayrıntıyla degişiklik katabilirsinişz....
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 10 Nisan 2009 #2 Cevap: bu yaz fularsız cıkmayın Fularsız cıkmam abiii 🙂 emeğine sağlık 🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #3 Cevap: bu yaz fularsız cıkmayın Kullanırım fular rengarenk fularlarım var Fularsız çıkmam 😀 ellerine sağlık hemşeridaşım
Cevap: bu yaz fularsız cıkmayın Kullanırım fular rengarenk fularlarım var Fularsız çıkmam 😀 ellerine sağlık hemşeridaşım
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #4 Cevap: bu yaz fularsız cıkmayın sagolun bende basladım takmaya çok güzel olyo yaa
*şiker* Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #5 Cevap: bu yaz fularsız cıkmayın yeşillidekii güzelmiiş...teşekkürler tatlıım
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #6 Cevap: bu yaz fularsız cıkmayın sagol canım bencede o güzel