ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 4 Nisan 2011 #1 Bu Yaz Gözlükleriniz Osse'den osse osse gözlük modelleri Yaz sezonu geliyor han?mlar ve bu gözlük sezonunun aç?laca?? anlam?na geliyor. Osse öyle güzel gözlükler haz?rlam?? ki görmelisiniz.. Moderatör tarafında düzenlendi: 4 Nisan 2011
osse osse gözlük modelleri Yaz sezonu geliyor han?mlar ve bu gözlük sezonunun aç?laca?? anlam?na geliyor. Osse öyle güzel gözlükler haz?rlam?? ki görmelisiniz..
PaSikA Yeni Üye Üye 4 Nisan 2011 #2 Gözlüklerimden birinin markası Osse...Çok severek aldım ve çok severek kullanıyorum... Teşekkürler canım
Gözlüklerimden birinin markası Osse...Çok severek aldım ve çok severek kullanıyorum... Teşekkürler canım
MeLOo Daimi Üye Üye 4 Nisan 2011 #3 gözlük denildiğinde çıldırıyorum artık ya öyle bi yüz şeklim var ki ne desemde tam oturmuyo!! bi tane bulsam şöyle cuk oturan parasına falan bakmıcam alıcam bitanecik yaaa...!!
gözlük denildiğinde çıldırıyorum artık ya öyle bi yüz şeklim var ki ne desemde tam oturmuyo!! bi tane bulsam şöyle cuk oturan parasına falan bakmıcam alıcam bitanecik yaaa...!!
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 4 Nisan 2011 #5 Benimde var birtane osse ama ozaman böyle popüler bir marka oldugunu bılmıyor takmıyordum bıle sonra dank etti 😀 en sevdıgım gözlüğüm 🙂
Benimde var birtane osse ama ozaman böyle popüler bir marka oldugunu bılmıyor takmıyordum bıle sonra dank etti 😀 en sevdıgım gözlüğüm 🙂