kraliçearı Aktif Üye Üye 5 Temmuz 2011 #1 bu yaz renkli renkli taclar cok moda BU YAZ TAÇLAR COK MODA KISLAR.EĞER SİZDE BU TAC MODASINA KATILMAK İSTİYORSANIN KENDİNİZE GÖRE BİR TAC SECİN. BEN ALDIM KISLAR SİZCE NASIL....????
BU YAZ TAÇLAR COK MODA KISLAR.EĞER SİZDE BU TAC MODASINA KATILMAK İSTİYORSANIN KENDİNİZE GÖRE BİR TAC SECİN. BEN ALDIM KISLAR SİZCE NASIL....????
ilkimsu Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2011 #2 evet bu sene böyleler moda 😀 benim kuzenimde almıs herkese dağıtıyo 😀 güle güle kullan
RefRa Daimi Üye Üye 5 Temmuz 2011 #3 Benimde var bi kaç tane tacım seninkilerde güzelmiş gülegüle kullan kraliçem 🙂
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2011 #4 iyi günlerde tak canım hepsi çok cici ama ben hiç kullanmam taç biraz kulaklar fazla çıkıo bende hafif kepçelik varda minnacık da olsa gözüme batıo
iyi günlerde tak canım hepsi çok cici ama ben hiç kullanmam taç biraz kulaklar fazla çıkıo bende hafif kepçelik varda minnacık da olsa gözüme batıo
kraliçearı Aktif Üye Üye 6 Temmuz 2011 #5 sağolun kıslar daha iyileri sizin olsun.tavukcum kepce kulaklar bana sirin görünür saklama bence kulaklarını
sağolun kıslar daha iyileri sizin olsun.tavukcum kepce kulaklar bana sirin görünür saklama bence kulaklarını