M Misafir Forum Okuru 14 Ekim 2008 #1 bu yıl ayakabıda yüksek topuk modası var kadını kadın yapan yüksek topuklu ayakkabılardır demiş bazı vatandaş atalarımız bence %90 doğru sizcede öylemidir?
kadını kadın yapan yüksek topuklu ayakkabılardır demiş bazı vatandaş atalarımız bence %90 doğru sizcede öylemidir?
Beyazca Yeni Üye Üye 15 Ekim 2008 #2 Cevap: bu yıl ayakabıda yüksek topuk modası var bayıldım harikalar ellerine sağlık canım
M muge Yeni Üye Üye 22 Ekim 2008 #3 Cevap: bu yıl ayakabıda yüksek topuk modası var Hepsi çok güzel bende çok seviyorum topuklu ayakkabı giymeyi ama bu istanbul sokaklarında bir ayakkabının topuğu en fazla kaç gün giderki ayakkabıcım topuk düşmanı diyor bana 🙂
Cevap: bu yıl ayakabıda yüksek topuk modası var Hepsi çok güzel bende çok seviyorum topuklu ayakkabı giymeyi ama bu istanbul sokaklarında bir ayakkabının topuğu en fazla kaç gün giderki ayakkabıcım topuk düşmanı diyor bana 🙂
cellmaaa Yeni Üye Üye 22 Ekim 2008 #4 Cevap: bu yıl ayakabıda yüksek topuk modası var bunlar harikaa çok beğendim
mislinay Yeni Üye Üye 23 Ekim 2008 #5 Cevap: bu yıl ayakabıda yüksek topuk modası var evet yaz için güzel ayakkabılar🙂 saol canım emeğine sağlık
Cevap: bu yıl ayakabıda yüksek topuk modası var evet yaz için güzel ayakkabılar🙂 saol canım emeğine sağlık